Alalta hieronta löytyi 4 tulosta paikkakunnalta Pyhtää.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Hieronta & Hyvinvointi Huhtala
Palvelee alueella PyhtääPalvelee alueella Pyhtää
Nyt ei voi olla enää helpompaa löytää sopivaa aikaa hierojalle. Teen hierontoja niin arkisin kuin viikonloppu...Lue lisää
Fysioterapeutti Anne Virtanen
Isopellontie 3, 49200 HEINLAHTIIsopellontie 3, 49200 HEINLAHTI
Fysikaaliset hoidot, kuntoutus ja terveysneuvonta ammattitaidolla.Lue lisää
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA