Alalta hieronta löytyi 16 tulosta paikkakunnalta Lapua.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Tutustu
Härmän Kuntoutus Oy
Palvelee alueella LapuaPalvelee alueella Lapua
Härmän Kylpylä on Ylihärmässä sijaitseva viihtyisä hotelli ja virkistävä kylpylä kunnon lomailuun siinä missä...Lue lisää
Fysikaalinen Hoitolaitos Mikko Korpela
Asemakatu 14, 62100 LAPUAAsemakatu 14, 62100 LAPUA
Fysikaalinen hoitolaitos Mikko Korpela palvelee Sinua Lapualla.Lue lisää
Hermoratahieroja Eija Kangasluoma
Laakerintie 104, 62280 MUSTAMAALaakerintie 104, 62280 MUSTAMAA
Mustamaalainen hierontapalvelu, Hermoratahieroja Eija Kangasluoma, ottaa asiakkaansa vastaan osoitteessa Laak...Lue lisää
Hermoratahieroja Päivi Hill
Liimatantie 5, 62100 LAPUALiimatantie 5, 62100 LAPUA
Hierontapiste Sunny
Sarparannankatu 3, 62100 LAPUASarparannankatu 3, 62100 LAPUA
1
2
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA