murupolku logo/Kontiolahti/Hieronta/Hieronta kontiolahti
Alalta hieronta löytyi 13 tulosta paikkakunnalta Kontiolahti.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
FysioTsemppi
Ahoksentie 1, 80710 LEHMOAhoksentie 1, 80710 LEHMO
Fysioterapia, hieronta ja liikunnanohjaus palvelut Lehmossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ilmainen pysäköi...Lue lisää
Jalkahoito Ja Hieronta M. Liimatta
Kimaranmutka 5 B, 80850 PAIHOLAKimaranmutka 5 B, 80850 PAIHOLA
Yritys tarjoaa erilaisia hoitoja jaloille ja koko keholle. Hoitovalikoimaan kuuluu jalkojenhoito, jalkojen hi...Lue lisää
PX hieronta ja kehonhuolto
Ruottisenahonkatu 17, 80710 LEHMORuottisenahonkatu 17, 80710 LEHMO
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA