Alalta hieronta löytyi 8 tulosta paikkakunnalta Kemijärvi.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Fysikaalinen Hoitolaitos Kemijärven
Kalamiehenkatu 4 A, 98100 KEMIJÄRVIKalamiehenkatu 4 A, 98100 KEMIJÄRVI
Kemijärven Fysikaalinen Hoitolaitos tarjoaa laadukasta fysioterapiaa ja vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta K...Lue lisää
FysioPalvelut Miia Jaakkola
Kuumaniemenkatu 7, 98100 KEMIJÄRVIKuumaniemenkatu 7, 98100 KEMIJÄRVI
Fysiopalvelut Miia Jaakkola tarjoaa fysioterapiapalveluita Kemijärven alueella ja lähiympäristössä yksityisil...Lue lisää
Tuccabaja Company Oy
Vapaudenkatu 8, 98100 KEMIJÄRVIVapaudenkatu 8, 98100 KEMIJÄRVI
Tuccabaja Company - tavallista parempi parturi-kampaamo.Lue lisää
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA