Alalta hieronta löytyi 17 tulosta paikkakunnalta Alavus.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Tutustu
Härmän Kuntoutus Oy
Palvelee alueella AlavusPalvelee alueella Alavus
Härmän Kylpylä on Ylihärmässä sijaitseva viihtyisä hotelli ja virkistävä kylpylä kunnon lomailuun siinä missä...Lue lisää
Alavuden Fysikaalinen Hoitolaitos
Kuulantie 5 G, 63300 ALAVUSKuulantie 5 G, 63300 ALAVUS
Alavuden Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa sinua palvelee fysioterapeutti Seija Matikainen. Tarjoan fysikaalist...Lue lisää
Fysico Fysikaalinen hoitolaitos
Kuulantie 5 J, 63300 ALAVUSKuulantie 5 J, 63300 ALAVUS
Fysico Arto Hahtola tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Alavudella.Lue lisää
Urheiluhieroja Markku Julku
Pesämäentie 125, 63600 TÖYSÄPesämäentie 125, 63600 TÖYSÄ
1
2
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA