Alalta hammashoito löytyi 18 tulosta paikkakunnalta Kokkola.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Hammaslääkäri Sari Björkroth Oy
Teollisuuskatu 1 A 3, 67100 KOKKOLATeollisuuskatu 1 A 3, 67100 KOKKOLA
Hammaslääkäri Sari Björkroth tarjoaa asiantuntevaa hammashoitoa aikuisille. Kaikki palvelut kuuluvat Kelan su...Lue lisää
Hammaslääkäri Merja Kokkola
Karjalantie 30 B 4, 53300 LAPPEENRANTAKarjalantie 30 B 4, 53300 LAPPEENRANTA
Tarjoamme hammaslääkäripalveluita Lappeenrannassa ammattitaidolla ja yli 20 vuoden kokemuksella.Lue lisää
Kokkolan Hammaslaboratorio Ky Ahola Jukka Hammastekn.
Pitkänsillankatu 23, 67100 KOKKOLAPitkänsillankatu 23, 67100 KOKKOLA
Kokkolan Hammaslaboratorio Ky Ahola Jukka on palveleva hammaslaboratorio Kokkolassa.Lue lisää
Hammasmakasiini Oy
Itäinen Kirkkokatu 12 B, 67100 KOKKOLAItäinen Kirkkokatu 12 B, 67100 KOKKOLA
1
2
Suun terveydenhuollon ammattilaiset tarjoavat monipuolisia hammashoitopalveluja sinun suusi parhaaksi. Hammaslääkärit vastaavat suun terveydenhuollosta monipuolisesti hammastarkastuksista ja hammaslääkäripäivystyksistä aina kirurgisiin toimenpiteisiin asti. Erikoishammaslääkärit ovat nimensä mukaisesti erikoistuneet esimerkiksi suukirurgiaan, hammasimplantteihin tai pelkopotilaiden hoitoon. Hammashoidon ammattilaisiin kuuluvat myös hammashoitajat, jotka vastaavat omalta osaltaan potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Suuhygienistit puolestaan ovat erikoistuneet suun terveyden edistämiseen, ylläpitoon sekä ennaltaehkäisevään hoitoon. Suuhygienistin puoleen kannattaakin kääntyä esimerkiksi hammaskiven ja värjäytymien poistoon ja fluorihoitoihin liittyvissä tarpeissa.

Entä mitä tekee hammasteknikko? Sekä hammasteknikko että erikoishammasteknikko työskentelevät hammaslaboratorioissa ja suunnittelevat ja valmistavat mm. hammasproteeseja, oikomiskojeita ja purentakiskoja yhteistyössä hammaslääkärin kanssa.

Löydä lähimmät hammashuollon ammattilaiset ja ota yhteyttä – hymyä huuleen!


NÄYTÄ KARTALLA