murupolku logo/Kärkölä/Autohuolto/Autohuolto kärkölä
Alalta autohuolto löytyi 14 tulosta paikkakunnalta Kärkölä.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Route 24
Palvelee alueella KärköläPalvelee alueella Kärkölä
Tervetuloa täyden palvelun huoltoasemalle Päijät-Hämeen sydämessä, Vesivehmaassa!Lue lisää
Tutustu
Autosähkökorjaamo Sopenkorven autokorjaamo Oy
Palvelee alueella KärköläPalvelee alueella Kärkölä
Autosähkökorjaamo Sopenkorven autokorjaamo on erikoistunut autojen sähkölaitteisiin. Varastostamme löytyy yli...Lue lisää
Autopeltimestarit Oy
Palvelee alueella KärköläPalvelee alueella Kärkölä
Autojen kolari- ja peltivauriokorjauksia Lahdessa. Korjaamme myös muoviosia. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksy...Lue lisää
Hanasa Ravintola
Hähkäniementie 8, 16600 JÄRVELÄHähkäniementie 8, 16600 JÄRVELÄ
Kone Jalmari Oy
Airasmäentie 3 as. 1, 16610 KÄRKÖLÄAirasmäentie 3 as. 1, 16610 KÄRKÖLÄ
Etsitkö lähintä palvelevaa autohuoltoa? Onko edessä öljynvaihto? Huollattamalla autosi asiantuntevalla autokorjaamolla vähintään kerran vuodessa pidät huolta autosi kunnosta. Löydä autollesi sopiva merkkihuolto, jossa tunnetaan parhaiten autosi mahdolliset tyyppiviat.

Ammattitaitoinen autokorjaaja suorittaa renkaiden vaihdon ripeästi. Talvirenkaat tulisi vaihtaa viimeistään 1.12. mennessä ja kesärenkaat saa vaihtaa alle aikaisintaan 1.3. Huoltopalveluihin kuuluvat myös ilmastointihuolto, jarruhuolto ja erilaiset pihahuollot.

Ensimmäinen autokatsastus on suoritettava viimeistään 3 vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä, jonka jälkeen tulee vapaavuosi. Tästä eteenpäin auto on käytettävä katsastusasemalla vuosittain. Katsastusajankohdan tiedät esimerkiksi auton käyttöönottopäivästä.

Löydä myös kaupunkisi parhaimmat autopesupaikat ja automaalaamot!
NÄYTÄ KARTALLA