murupolku logo/Jyväskylä/Asunnot/Asuntosäätiö jyväskylä
Alalta asunnot löytyi 24 tulosta paikkakunnalta Jyväskylä.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Tutustu
Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr
Palvelee alueella JyväskyläPalvelee alueella Jyväskylä
Koasin asunnot on suunniteltu erityisesti opiskelijoille. Ne ovat valtaosaltaan pienasuntoja sekä yksiöitä ja...Lue lisää
Jyväskylän maalaiskunnan veteraanien asuntosäätiö
Alasenkatu 1-3, 40320 JYVÄSKYLÄAlasenkatu 1-3, 40320 JYVÄSKYLÄ
Jyväskylän maalaiskunnan veteraanien asuntosäätiö on Jyväskylän alueella toimiva veteraanien asumisen hyväksi...Lue lisää
1
2
Onko kiikareissasi viihtyisä vuokra-asunto, harkitsetko asunnon myyntiä vai suunnitteletko muuttoa senioriasuntoon? Avuksi kannattaa ottaa paikalliset kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälitystoimistot, jotka tuntevat alueen asuntotilanteen ja tarjoavat toimivia ratkaisuja niin omistus- kuin vuokra-asunnon etsimiseen kuin nykyisen kotisi myyntiin.

Asuntokauppa käy ja vuokra-asunnot saavat uusia asukkaita hyvässä tahdissa ympäri vuoden, joten nopeus on valttia. Kun otat yhteyttä alueesi kiinteistönvälittäjiin jo hyvissä ajoin, voit löytää myytävät ja vuokra-asunnot sekä muut kiinnostavat asunto- ja kiinteistökohteet ensimmäisten joukossa.

Tutustu asunto- ja kiinteistöalan yrityksiin toimialoittain tai hae suoraan oman paikkakuntasi toimijat – uusi koti odottaa!
NÄYTÄ KARTALLA