Rakennuspalvelu P & P Heikkinen: Näkyvyys ja löydettävyys moninkertaistui, kun kampanjoita kasvatettiin ja kohdennettiin juuri oikeille hakutermeille

Haaste

Rakennuspalvelu P & P Heikkisen tavoite oli löytyä hakukoneista juuri oikeilla hakutermeillä ja markkinoida tehokkaasti yrityksen rakentamaa uutta rivitalokohdetta.

Ratkaisu

Kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen löydettävyyden parantaminen hakukoneissa sekä tietoisuuden lisääminen bannerikampanjalla.

Tulokset

Yrityksen löydettävyyttä Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluissa on parannettu jatkuvasti. Kevään 2017 - kevään 2018 välisenä aikana yritykselle on tuotettu lisää suoria yhteydenottoja 2,5 kertaa enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Lisäksi käyntejä yrityksen profiilisivulla sekä hakutulosnäyttöjä Fonectan hakutuloksissa on kaksi kertaa enemmän kuin aiempana vuonna.

Google-hakusanamainontaa kasvatettu ajan kuluessa. Mainonnalla on tuotu verkkosivuille keskimäärin 150 potentiaalista asiakasta/kk ja saatu 1900 mainosnäyttöä kuukausittain.

Google Displayn ja remarketing-mainonnan avulla uudiskohteen mainosta (aikavälillä 01-04/2018) on näytetty yli 600 000 kertaa, joista on saatu noin 1800 asiakasta tutustumaan kohteeseen tarkemmin.

Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

0