Miksi valtisisin LinkedIn Marketing Solutions -partnerin kumppaniksi?

Miksi valita LinkedIn Marketing Solutions -partneri?

Fonecta on toiminut Suomen ainoana virallisena LinkedIn Marketing Solutions -partnerina vuodesta 2016. Meiltä kysytään usein, mitä se oikein tarkoittaa ja miksi mainostajan kannattaa tehdä yhteistyötä juuri Fonectan kanssa. Siksi päätimmekin vähän avata tarkemmin sitä, mitä LinkedIn Marketing Solutions partneruus oikein tarkoittaa ja mitä etuja yhteistyö asiakkaalle tarjoaa.

LinkedInillä on useita Marketing Solutions partnereita, yksi partneri voi olla vastuussa yhdestä maasta kuten esimerkiksi Suomessa, tai partnerilla voi olla vastuullaan useiden maiden LinkedIn ratkaisut. Tämän paikallisista asiantuntijoista koostuvan strategisten partnerien verkoston avulla LinkedIn pystyy toimimaan tehokkaasti koko EMEA-alueella.

Paikallisen kumppanin kanssa toimimalla markkinoinnin tekijät pystyvät saavuttamaan tavoitteensa tehokkaasti, sillä partnerilla on hallussaan sekä paikallistuntemus että LinkedInin tarjoama asiantuntijuus ja työkalut joita muilla mainonnan tekijöillä ei ole käytössä.

Tarkasti valittu partneriverkosto tarkoittaa myös sitä, että markkinoinnin tekijän käytössä ovat aina oikeat välineet riippumatta siitä, onko kyseessä vasta LinkedInissä mainontaa aloitteleva tekijä tai kokeneempi mainostaja joka on jo hakemassa yritykselleen lisää kasvua.

Mitä partnerit tarjoavat?

Paikallinen markkinaymmärrys

Paikallistuntemuksen ansiosta globaalisti toimiva partneriverkosto mahdollistaa sen, että LinkedIn Marketing Solutions partnereilla on antaa kumppaneilleen käyttöön syvempää ymmärrystä ja analytiikkaa kohdemarkkinastaan tekemisen tueksi. Kauttamme on siis mahdollista saada esim. seuraaja-analyysi, kilpailija-analyysi, kohderyhmä-analyysi ja muuta dataa, jota ei ole mahdollista saada ilman LinkedIn Marketing Solutions partneria.

Kampanjan hallinnan tuki

Markkinointia tai mainontaa tekevällä on aina käytössään nimetty tiimi, joka auttaa tarjoamalla opastusta optimointiin, hintatarjouksiin sekä parhaisiin toimintamalleihin (Best practices). Koska pystymme hyödyntämään laajaa kokemustamme LinkedIn-mainonnasta tiedämme, että tarjoamamme ratkaisu on paras mahdollinen asiakkaallemme.

Yksinkertainen laskutus

Partnerit tarjoavat sekä laskutuksen tuen että säännöllisen laskutuksen paikallisessa valuutassa, sen sijaan, että maksuliikenne tapahtuisi luottokortilla.

Koulutetut asiantuntijat ja uniikit ominaisuudet

Parhaan ja ajantasaisen osaamisen varmistamiseksi LinkedIn panostaa merkittävästi partneriverkostonsa kouluttamiseen. Näin pidetään huoli siitä, että maksetun median asiantuntijoilla, strategeilla ja analyytikoilla on aina viimeisin tieto ja osaaminen joka tarvitaan menestyneiden kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Näin siis mainostava yritys saa parhaat tulokset ja pystyy myös paremmin kehittämään ja toteuttamaan markkinointiaan.

LinkedIn Marketing Solutions -verkoston kautta mainostajalla on käytössään sellaisia ominaisuuksia, joita muilla LinkedIn-mainontaa tekevillä ei ole tarjota:

Tarkennettu kohdentaminen ja raportointi

Mainostavan yrityksen liiketoiminnan ja toimialan kannalta keskeiset kohderyhmät ja tarkka kohdennus ohjaavat markkinointi- ja sisältöstrategian kehitystä.

Sisäpiiritieto

LinkedIn Markerting Solutions partnerin avulla mainostava yritys pääsee ensimmäisten joukossa kuulemaan ja hyödyntämään viimeisimpiä mainonnan trendejä ja LinkedInin uusia ominaisuuksia. Samalla aukeaa pääsy myös uusimpiin LinkedInin järjestämiin tapahtumiin.

Uudet tuotelanseeraukset

Partneriverkoston kautta mainonnan kumppanit saavat lisätietoa LinkedInin uusimmista päivityksistä ja mahdollisuuden liittyä mukaan beta-ohjelmiin.

Valmennukset ja työpajat

LinkedIn Marketing Solutions partnerit tarjoavat henkilökohtaisia ja personoituja valmennuksia ja työpajoja asiakaskumppaneilleen. Valmennuksissa koulutetut Linkedin-asiantuntijamme jakavat omaa osaamistaan asiakkaiden käyttöön ja jakaen samalla vinkkejä tehokkaamman markkinoinnin toteuttamiseen.

Paikalliset tapahtumat

LinkedIn Marketing Solution partnerit isännöivät erilaisia paikallisia tapahtumia, joihin mainonnan kumppanien on mahdollista osallistua maksutta. Tilaisuuksissa on puhumassa paikallisia asiantuntijoita sekä vierailevia puhujia mm. LinkedIniltä. Tilaisuuksiin on pääsy vain partneriverkoston asiakkailla ja kumppaneilla.

Lue lisää LinkedInistä kanavana! Lataa oppaita maksutta.

Seuraa meidä LinkedInissä ja kuulet aina uutiset tuoreeltaan!

0