Fonecta uudelleenorganisoi toimintojaan ja käynnistää yt-neuvottelut

Ulkoinen tiedote, 26.8.2020

Fonecta uudelleenorganisoi toimintojaan ja käynnistää yt-neuvottelut

Fonecta aloittaa koko yhtiötä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Vahvistaakseen asemaansa sekä panostaakseen kasvuun digitaalisen markkinoinnin palvelujen tarjoajana, yhtiö suunnittelee toimintojensa uudelleenorganisointia.

Toteutuessaan muutoksella arvioidaan olevan henkilöstövaikutuksia. Neuvottelut voivat johtaa enimmillään 61 henkilön työsuhteen päättymiseen. 

Neuvottelut alkavat 31. elokuuta. Neuvottelujen aikana Fonecta palvelee asiakkaitaan normaalisti. 

Fonecta on määrätietoisesti vahvistanut ydintoimintaansa digitaalisen markkinoinnin palvelujentarjoajana viime vuosien ajan ja se on keskeinen tavoite myös nyt suunnitellussa toimintojen uudelleenorganisoinnissa. Muutoksen myötä Fonecta uskoo pystyvänsä paremmin tukemaan asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä sekä vahvistamaan omaa asemaansa markkinoilla.

”Muutoksen seurauksena organisaatiorakenteemme ja toimintamme selkeytyy ja luomme vakaan pohjan kasvulle jatkuvasti muuttuvassa markkinassa”, sanoo Fonectan toimitusjohtaja Pekka Harju

”Asiakkaamme ovat tekemisen keskiössä ja painopiste tulee entistä vahvemmin olemaan asiakkaille tuotettavan arvon kasvattamisessa ja sen todeksi näyttämisessä”, jatkaa Harju. 

Lisätietoja: 

Pekka Harju, toimitusjohtaja 

pekka.harju@fonecta.com

0