jalo taksi  


markkinointiin panostaminen piti asiakasvirran tasaisena poikkeusaikanakin

Turun alueella toimiva Jalo Taksi on päättänyt erottautua kovassa taksikilpailussa hyvällä asiakaskokemuksella. Siihen kuuluu mm. näyttävä kalusto ja panostaminen asiakkaan kohtaamiseen, aina hymystä ja oven avaamisesta lähtien. Yritys ei pyöri pelkkien tolpalta otettujen taksikyytien varassa vaan verkosta löytyminen oikeista kanavista on tärkeää, jotta asiakas voi tilata taksin helposti. 


Keväällä 2020 vaikeassa poikkeustilanteessa yrityksessä päätettiin himmaamisen sijaan panostaa markkinointiin ja avuksi tähän otettiin Googlen hakusanamainonta. Päätöksellä oli välittömät vaikutukset ja yritys joutui myymään myös eioota varaustulvan keskellä.

Jalo Taksi löytyy myös Kärkisijoituksilta Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluista koska taksia tilatessa tarve on yleensä heti ja silloin hakutulosten ensimmäiset yritykset vievät suuren osan kaikista tilauksista.

”Huomasimme, että asiakkaiden netissä antamilla arvosteluilla on iso vaikutus ja me olemme saaneet paljon keikkaa hyvien arvosteluiden ansiosta”, kertoo yrittäjä Jenny Jalo.

Lue lisää Fonectan Kontakti, Kärkipaikka ja Arvostelut -palveluista täältä.

Lue lisää Google-hakusanamainonnan ratkaisuista täältä.

Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää