OY SIKA
FINLAND AB


GOOGLE-NÄKYVYYS KUNTOON KUMPPANIN KANSSA

Haaste

Oy Sika Finland Ab:n tavoitteena oli saavuttaa tuotemerkkien hyvä löydettävyys Googlen hakutuloksissa silloin, kun asiakkaalla on tarve löytää yrityksen tuotteita ja palveluja. Lisäksi markkinoinnin avulla haluttiin kasvattaa tunnettuutta ja myyntiä.


Ratkaisu

Google-hakusanamainonta, jonka avulla voidaan tavoittaa uusia asiakkaita juuri silloin, kun he kuumeisesti etsivät tietoa Googlesta.

Tulokset

Yrityksen kattava löydettävyys Googlessa tunnetuilla tuotemerkeillä saatiin kasvuun Google-mainonnan avulla. Mainonnan kautta asiakkaita ohjattiin lisätiedon äärelle kotisivuille ja sitä myötä saavutettiin myynnin kasvua.


Google-hakusanamainonnan kampanjaa tehdään Fonectan kanssa pitkäjänteisesti, ja sitä optimoidaan tarpeen mukaan ja sen tuloksia seurataan jatkuvasti.


”Fonectan kanssa työskentely on tosi helppoa, yhteydenpito on tiivistä. Kaikki mitä me pyydetään, kampanjamuutokset ja muut niin ne tehdään nopealla tempolla ja saadaan hyvin myös vinkkejä meidän oman tekemisen tehostamiseen Fonectan suunnalta.”

- Milla Kulkas, Marketing Specialist

Google­-mainonta

Ensimmäinen hakutulossivu kerää jopa 91 % kaikista klikeistä. Varmista yrityksesi näkyvyys Google-hakusanamainonnalla ja ohjaa lisää liikennettä yrityksesi verkkosivuille!

Lue lisää Google -mainonnasta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Lue lisää