sf caravan


Jäsenmäärä vahvaan kasvuun datapohjaisella markkinoinnilla

Mainostoimisto Precis ja Fonecta toteuttivat SF Caravanille mainoskampanjan keväällä 2017. Niille matkailuauton tai –vaunun omistajille lähetettiin kirje, joilla ei ollut SF Caravanin jäsenyyttä. Lähteenä käytettiin Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin ajoneuvoliikennererkisteritietoja, joita analysoitiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Samalla käynnistettiin Facebook-kampanja, jonka hieman tavanomaista rohkeammat sisällöt saivat maltillisella budjetilla todella suuren näkyvyyden.

Kampanjalla tavoitettiin yli 110 000 leirintäalueista, matkailuautoista ja vastaavista aihepiireistä kiinnostunutta käyttäjää. Kohderyhmä ohjattiin sekä kirjeeltä että Facebookista verkkosivustolle, jonne oli toteutettu selkeä ja helppokäyttöinen liittymislomake. Monikanavaisen, tarkkaan kohdennetun kampanjan tulokset puhuivat puolestaan: uusia jäseniä liittyi SF Caravaniin 23 % enemmän kuin kahtena aiempana vuonna.

Facebook-mainonta

Haluatko tavoittaa yrityksesi tärkeimmät kohderyhmät Suomen suosituimmassa sosiaalisen median kanavassa? Facebook-mainontaa voit hyödyntää tehokkaasti myös Instagramissa!

Lue lisää Facebook-mainonnasta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää