Fonecta Turku - toimisto täynnä tarmoa

Fonectan Turun toimisto sijaitsee Kupittaalla, Turku Business Region -keskittymän ytimessä. Siellä luodaan tuloksellisia markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuja niin varsinaissuomalaisten kuin muidenkin suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tarpeisiin.


Turun konttorilla ei ole väliä, onko kotisi täl pual vai tois pual jokke – juttu luistaa ja työt sujuvat, kun koossa on joukko digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ykkösluokan osaajia. Myynnin ammattilaisia edustavat puhelin- ja kenttämyynnin tiimit, joiden media-asiantuntijat toimivat yritysten kumppaneina parhaiden markkinointiratkaisujen löytämisessä yrityksen tarpeisiin.


Turussa myös koulutetaan media-asiantuntijoita myynnin saloihin – näissä tiloissa on moni oppinut niin digimarkkinoinnin kuin myynnin ammattilaiseksi. Ja kuten muillakin paikkakunnilla, myös Turun myynnissä tulosta tehdään ilman palkkakattoa.

Asiakkaan näköisiä palveluja Kotisivuista Google-mainontaan

Myynnin lisäksi Turun toimiston ylpeyksiin kuuluu mm. ICT-osaston osaajia, palvelumuotoilijoita sekä Customer Success -yksikön tiimejä. Tuotantotiimeissä suunnitellaan ja toteutetaan Google-, Facebook- ja LinkedIn-mainontaa, hakukoneoptimointia ja konversio-optimointia, kotisivuja, chat-palveluja sekä tekstisisältöjä kaikenkokoisille yritysasiakkaillemme.


Asiakaspalvelun tiimeissä puolestaan pidetään huolta siitä, että yritysasiakkaamme saavat asiantuntevaa palvelua, apua ja tukea niin palvelu- ja tuotepuolen tarpeissa kuin vaikkapa tilaus- ja laskutusasioissa. Kaikkia tiimejä yhdistää halu tarjota asiakkaille laadukkaita ja toimivia markkinoinnin ratkaisuja – yrityksen näköisistä kotisivuista aina kohderyhmiä puhutteleviin mainoskampanjoihin.


Into oman osaamisen kehittämiseen palvelee mielestämme sekä asiakasta että työntekijää ja koko työyhteisöä. Tietoa ja taitoja jaetaan ahkerasti niin naapurille kuin toisiin tiimeihin, usein myös koulutuskiertueilla eri toimipisteissä. Koulutamme ja opastamme myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita – oletko jo osallistunut Digikuntoon-koulutuksiin tai muihin tapahtumiimme?

Joukahaisenkatu 1,  20520 Turku

Hyvä porukka, paljon tekemistä, parhaat kakut? Bingo!

Hyvässä porukassa hektinenkin työpäivä sujuu hymyillen. Ja koska saman katon alta löytyy niin monen eri osa-alueen osaajaa, apua saa paitsi linjoja pitkin myös ottamalla muutaman askeleen tai potkulaudan alle.


Ja vinkki: jos kuulet makeit terveissi Turuust, ne saattavat liittyä toimistomme piileviin kykyihin, jotka loihtivat kakkuja ja muita herkkuja koko toimiston iloksi. Ne sekä kutkuttava kuukausibingo houkuttelevat koko toimistoväen aulaan – kylläpä meitä on monta! 


Haluatko liittyä vahvaan joukkoomme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja täytä hakemus!

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Markkinointijohtaja Katja Laaksonen kertoo Fonectan markkinointirekryistä
  20.05.2021
  Fonectalla puhaltavat uudet tuulet

  Panostamme markkinointiin ja syömme omia lääkkeitämme.

  Lue lisää
 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää