Fonecta Turku - toimisto täynnä tarmoa

Fonectan Turun toimisto sijaitsee Kupittaalla, Turku Business Region -keskittymän ytimessä. Siellä luodaan tuloksellisia markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuja niin varsinaissuomalaisten kuin muidenkin suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tarpeisiin.


Turun konttorilla ei ole väliä, onko kotisi täl pual vai tois pual jokke – juttu luistaa ja työt sujuvat, kun koossa on joukko digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ykkösluokan osaajia. Myynnin ammattilaisia edustavat puhelin- ja kenttämyynnin tiimit, joiden media-asiantuntijat toimivat yritysten kumppaneina parhaiden markkinointiratkaisujen löytämisessä yrityksen tarpeisiin.


Turussa myös koulutetaan media-asiantuntijoita myynnin saloihin – näissä tiloissa on moni oppinut niin digimarkkinoinnin kuin myynnin ammattilaiseksi. Ja kuten muillakin paikkakunnilla, myös Turun myynnissä tulosta tehdään ilman palkkakattoa.

Asiakkaan näköisiä palveluja Kotisivuista Google-mainontaan

Myynnin lisäksi Turun toimiston ylpeyksiin kuuluu mm. ICT-osaston osaajia, palvelumuotoilijoita sekä Customer Success -yksikön tiimejä. Tuotantotiimeissä suunnitellaan ja toteutetaan Google-, Facebook- ja LinkedIn-mainontaa, hakukoneoptimointia ja konversio-optimointia, kotisivuja, chat-palveluja sekä tekstisisältöjä kaikenkokoisille yritysasiakkaillemme.


Asiakaspalvelun tiimeissä puolestaan pidetään huolta siitä, että yritysasiakkaamme saavat asiantuntevaa palvelua, apua ja tukea niin palvelu- ja tuotepuolen tarpeissa kuin vaikkapa tilaus- ja laskutusasioissa. Kaikkia tiimejä yhdistää halu tarjota asiakkaille laadukkaita ja toimivia markkinoinnin ratkaisuja – yrityksen näköisistä kotisivuista aina kohderyhmiä puhutteleviin mainoskampanjoihin.


Into oman osaamisen kehittämiseen palvelee mielestämme sekä asiakasta että työntekijää ja koko työyhteisöä. Tietoa ja taitoja jaetaan ahkerasti niin naapurille kuin toisiin tiimeihin, usein myös koulutuskiertueilla eri toimipisteissä. Koulutamme ja opastamme myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita – oletko jo osallistunut Digikuntoon-koulutuksiin tai muihin tapahtumiimme?

Joukahaisenkatu 1,  20520 Turku

Hyvä porukka, paljon tekemistä, parhaat kakut? Bingo!

Hyvässä porukassa hektinenkin työpäivä sujuu hymyillen. Ja koska saman katon alta löytyy niin monen eri osa-alueen osaajaa, apua saa paitsi linjoja pitkin myös ottamalla muutaman askeleen tai potkulaudan alle.


Ja vinkki: jos kuulet makeit terveissi Turuust, ne saattavat liittyä toimistomme piileviin kykyihin, jotka loihtivat kakkuja ja muita herkkuja koko toimiston iloksi. Ne sekä kutkuttava kuukausibingo houkuttelevat koko toimistoväen aulaan – kylläpä meitä on monta! 


Haluatko liittyä vahvaan joukkoomme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja täytä hakemus!

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää
 • Lilli ja Johanna auttavat yrittäjiä menestymään markkinoinnin avulla.
  27.11.2018 - Johanna Kuusisto & Lilli Päivärinta
  DIGIKUNTOON-KIERTUE PYSÄHTYI OULUUN


  Johanna ja Lilli tästä Fonectan Porin konttorilta taas, moikka!

  Tämä viikko onkin meille poikkeuksellinen kun ollaan koko viikko konttorilla eikä tälle viikolle ole tiedossa lainkaan reissuja. Toki edellisen blogitekstin jälkeen (Lappeenranta-Lahti) nopeat naiset ovat ehtineet käymään jo katsastamassa sekä Forssan että Riihimäen yrittäjät Digikuntoon-tapahtumissa, ja HAMKin tilat kahdessakin eri kaupungissa.
  Lounaspaikkoja ehdimme tutkimaan hyvän määrän ja löydettiin niiden lisäksi tutuksi tuli Riihimäeltä juuri auennut uusi lelukauppa, missä pääsimme itse yrittäjä Janne Katajan kainaloon.

  Oulussa puhetta LinkedInistä

  Viime viikolla olimme mukana Digikuntoon tapahtumassa Oulussa, joka järjestettiin toistamiseen yhdessä BusinessOulun kanssa. Rattoisaan matkaamme sisältyi autossa oleilua 1000 kilometriä sekä 14 istuttua tuntia. HUH! Mutta onneksi Oulu ja oululaiset yrittäjät olivat yhtä ihania kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tämä Digikuntoon vol.2 osio keskittyi B2B-puolen asioihin, joten keskusteluja syntyi erityisesti LinkedInistä sekä datasta ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksista.

  Tapasimme tilaisuudessa Katri Ravenin Oulun Sydänkeskus Oy:ltä ja hän kertoi mitä asioita hän arvostaa markkinointikumppanissa:
  ”Markkinointikumppanissa arvostan selkeää, suomenkielistä, ymmärrettävää keskustelua sekä selkeitä vastauksia ja tietoa siitä, miten kumppanuus palvelee käytännössä Oulun Sydänkeskusta. ”

  Miksi Sydänkeskus valitsi juuri Fonectan kumppaniksi?

  ”Asiakkuus alkoi ajanvarauspalvelusta ja siitä oli helppo jatkaa yhteistyötä. Arvostan Fonectassa helppoa tavoitettavuutta asiakaspalveluun ja omaan yhteyshenkilöön. Kysymyksiin saa vastauksen asiantuntevasti ja selkeästi.”

  Suosittelisitko Fonectaa myös muille yrityksille?

  ”Suosittelen ja juuri suosittelinkin. Oman yhteyshenkilön kautta on onnistunut kaikki asiat, vaikka ne eivät olisikaan hänen erikoisosaamisaluettaan.”
  Välillä täytyy huilata konttorilla ja nauttia tuttuja lounaita, mutta onneksi ensi viikolla taas pääsemme yrittäjien pariin Vaasaan. 29.11 Uusyrityskeskus Startia ja Fonecta järjestävät Digikuntoon vol.2 tapahtuman Sokos Hotelli Vaakunassa. Jos vain suinkin kykenet ja innostut asiasta niin tule sinäkin paikalle. Stay tuned!! Helsingin Digikuntoon-tilaisuus tulossa 14.12.2018

  Ja juna kulkee taas…

  Kirjoittajat työskentelevät Fonectalla digitaalisen markkinoinnin parissa ja auttavat yrityksiä löytymään verkosta ja kasvattamaan liiketoimintaansa – joka päivä. Johanna ja Lilli puhuvat suomalaisten yrittäjien kanssa markkinoinnista mieluiten porin kielellä epämääräisiä termejä välttäen.

  Lue lisää