Fonecta Tampere - markkinoinnin asiantuntijat mansesta

Fonectan Tampereen toimisto sijaitsee keskellä Tamperetta, rautatieaseman kupeessa.


Toimiston väki tunnetaan omistautuneista asiantuntijoistaan ja huikeasta huumoristaan. Täällä näkee fonectalaisen mentaliteetin aidoimmillaan: meille jokainen asiakas on tärkeä, ja laadukkaaseen palveluun panostetaan yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Entäs se huumori? Sen avulla otetaan lämpimästi vastaan myös muiden toimipisteiden fonectalaiset. Mitäpä muuta voisikaan odottaa Kummelin kotikaupungissa?

Asiakaspalvelun ammattilaisia ja digimarkkinoinnin moniosaajia

Tampereen fonectalaisiin kuuluu niin palveluneuvojia, myynnin asiantuntijoita, HR-asiantuntijoita, markkinoinnin ja viestinnän osaajia, verkkolöydettävyyden ammattilaisia, analytiikan taitureita kuin it-guruja. Naapuritiimistä löytyykin lähes aina joku, jolta voi pyytää apua ja myös oppia uutta.


Asiakaspalvelun tiimi palvelee sekä yritysasiakkaita että muita fonectalaisia niin puhelimessa, chatissa kuin sähköpostitse. Mikäli olet Finder.fi-, Numeronetti- tai Yrityspakettiasiakas tai kysynyt vaikkapa sopimus- ja laskutusasioista, olet saattanut asioida juuri Tampereen asiakaspalvelumme kanssa.


Tiedätkö, miltä yrityksesi näyttää netin eri kanavissa? Verkkolöydettävyys-tiimi auttaa varmistamaan, että yrityksen yhteystiedot, aukioloajat ja muut tärkeät tiedot ovat oikein ja yhtenäiset niin Fonecta.fi:ssä, Finder.fi:ssä kuin lukuisissa muissakin kanavissa. Näin yrityksesi asiakkaat löytävät luoksesi silloin, kun yrityksesi on auki, soittavat oikeaan puhelinnumeroon ja löytävät uusille kotisivuillesi. 


Puhelin- ja kenttämyyntitiimien asiantuntijamme puolestaan vastaavat siitä, että yritysasiakkaamme saavat heille sopivimmat digitaalisen markkinoinnin palvelut. Panostamme asiantuntijoidemme kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme tarjota tämän hetken tehokkaimmat markkinoinnin ratkaisut toimialasta riippumatta.


Olipa yrityksesi aloitteleva startup-yritys, pitkän linjan toimija tai kansainvälinen konserni, avullamme saat tavoitteellista ja tuloksellista markkinointia, joka pohjautuu aina yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja mittareihin.

Kalevantie2, 33100 Tampere

Yhdessä olemme enemmän

Mikä tekee Fonectan Tampereen konttorista erityisen? Hyvän huumorin lisäksi ehdottomasti hyvä yhteishenki.


Vaikka etäpäiviäkin vietetään, toimistolle on aina mukava tulla. Sitä toki avittavat yhteiset palapeliprojektit, tiukat korttipelit, Movember-haasteet, ja huvitoimikunnan järjestämät yhteisaamiaiset ja tapahtumat, mutta ennen kaikkea mukava ja yhteen hiileen puhaltava porukka.

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Markkinointijohtaja Katja Laaksonen kertoo Fonectan markkinointirekryistä
  20.05.2021
  Fonectalla puhaltavat uudet tuulet

  Panostamme markkinointiin ja syömme omia lääkkeitämme.

  Lue lisää
 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää