Fonecta Pori - pätevää porukkaa ja parhaat jutut

Fonectan Porin konttori sijaitsee Tampereen ja Turun toimistojen tapaan veden äärellä, aivan Kauppakeskus Puuvillan naapurissa. Punatiilisessä rakennuksessa työskentelevät B2B-myynnin ja -markkinoinnin ammattilaiset.


Porissa hyvä fiilis tulee vastaan jo ovella – hiuka hianoo! Pöhinää riittää joka päivä, sillä Porin fonectalaisista suurin osa on myynnin ammattilaisia. Vaan toisin ko voisi luulla, tiukan kilpailun sijaan nautitaan tiiviistä yhteishengestä.


An ko mää auta! Aina autetaan kaveria ja jaetaan omaa osaamista, ja usein porukalla nähdään myös työpäivän jälkeen, esimerkiksi liikunnan parissa.
Tutustu Porin fonectalaisten meininkiin paremmin blogissamme!

Avulias asiakaspalvelu Fonecta.fi:n ja Fonecta Callerin takana

Oman osansa Porin iloiseen pöhinään tuo Fonectan kuluttajapuolen asiakaspalvelu. Vaikka Fonectan pääalaa ovat digimarkkinoinnin palvelut yrityksille, palvelemme myös kuluttaja-asiakkaita muun muassa Fonecta Callerin, Fonecta.fi-palveluun sekä Fonecta Karttoihin liittyen. Fonecta.fi-palvelua kehitetään jatkuvasti, jotta suomalaiset ihmiset ja yritykset löytäisivät toisensa entistäkin helpommin.


Tässä asiakaspalvelumme pari vinkkiä Fonecta.fi:n käyttöön: kun etsit vaikkapa kahvilaa, voit katsoa Fonecta.fi:stä heti lähimmät, auki olevat kahvilat – ja reitin haluamaasi kahvilaan. Helppoa, eikö? Jos taas yksityishenkilönä huomaat omissa osoite- tai numerotiedoissasi korjattavaa, ota ensin yhteys omaan puhelinoperaattoriisi. Sieltä tiedot päivittyvät oikein meillekin!

Pohjoisranta 11F,  2800 Pori

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Markkinointijohtaja Katja Laaksonen kertoo Fonectan markkinointirekryistä
  20.05.2021
  Fonectalla puhaltavat uudet tuulet

  Panostamme markkinointiin ja syömme omia lääkkeitämme.

  Lue lisää
 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää