Fonecta Helsinki - huippuunsa hiottua digimarkkinointia

Fonectan Helsingin toimisto sijaitsee paraatipaikalla Pasilassa, lounaskävelyn päässä Triplan kauppakeskuksesta. Tilaa ja tekemistä riittää, sillä konttori kokoaa yhteen lähes sata asiantuntijaa eri tiimeistä.


Työtoverien kanssa voikin jutella esimerkiksi analytiikasta, viestinnästä, palveluiden kehittämisestä tai vaikkapa tekoälystä. Siitä pitävät huolen niin Asiakaspalvelun, Markkinoinnin ja Viestinnän kuin Lakiosaston ja Talous & Hallinto -yksikön taitajat. Tiesitkö, että myös Kotisivukoneen ja Snoobin asiakaspalvelu toimii Helsingistä käsin?


Helsingin toimipiste toimii myös monien myynnin parissa työskentelevien tukikohtana. Nämä digimarkkinoinnin ja digitaalisen maineenhallinnan asiantuntijat toimivat yritysasiakkaidensa luotettavina markkinoinnin kumppaneina ja auttavat heitä hyödyntämään markkinoinnin palveluja ja kanavia parhaalla mahdollisella tavalla.


Helsingin lisäksi myynnin asiantuntijoihin voi törmätä Turun, Oulun, Tampereen, Porin ja Jyväskylän toimipisteissä, joista he reissaavat ympäri Suomen. Tästä porukasta ei kunnianhimoa puutu!

Palkittuja LinkedIn-mainonnan osaajia

Fonecta toimii LinkedInin-maapartnerina eli Suomen virallisena LinkedIn-kumppanina. Tämä tarkoittaa, että mainostiimimme asiantuntijat ovat eturivin LinkedIn-osaajia, joilta löytyy tuorein tietämys ja kattavimmat työkalut LinkedIn-mainonnan tekemiseen.


Palkitun LinkedIn-tiimin tekijät istuvat sekä Helsingin, Turun että Tampereen toimistoissa ja palvelevat niin yritysasiakkaita kuin heidän partnereitaan valtakunnallisesti.

Televisiokatu 4,  00241 helsinki

Ei työtä ilman huvitoimikuntaa

Pasilan konttori tunnetaan paitsi vankoista osaajistaan myös ilahduttavan aktiivisesta huvitoimikunnastaan. Seremoniamestareiden ansiosta Helsingin fonectalaiset ovat päätyneet niin 1920-luvun bileisiin, keppihevoskisoihin kuin friikkisirkus-teemaisiin pikkujouluihin.


Liikuntaakin ehditään harrastaa: Instagramin arkistoista löytyy todisteita muun muassa yhteisistä pihatreeneistä, biljardi- ja pingis-mittelöistä sekä hyväntekeväisyystempauksesta polkupyörän selässä.

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää
 • Lilli ja Johanna auttavat yrittäjiä menestymään markkinoinnin avulla.
  27.11.2018 - Johanna Kuusisto & Lilli Päivärinta
  DIGIKUNTOON-KIERTUE PYSÄHTYI OULUUN


  Johanna ja Lilli tästä Fonectan Porin konttorilta taas, moikka!

  Tämä viikko onkin meille poikkeuksellinen kun ollaan koko viikko konttorilla eikä tälle viikolle ole tiedossa lainkaan reissuja. Toki edellisen blogitekstin jälkeen (Lappeenranta-Lahti) nopeat naiset ovat ehtineet käymään jo katsastamassa sekä Forssan että Riihimäen yrittäjät Digikuntoon-tapahtumissa, ja HAMKin tilat kahdessakin eri kaupungissa.
  Lounaspaikkoja ehdimme tutkimaan hyvän määrän ja löydettiin niiden lisäksi tutuksi tuli Riihimäeltä juuri auennut uusi lelukauppa, missä pääsimme itse yrittäjä Janne Katajan kainaloon.

  Oulussa puhetta LinkedInistä

  Viime viikolla olimme mukana Digikuntoon tapahtumassa Oulussa, joka järjestettiin toistamiseen yhdessä BusinessOulun kanssa. Rattoisaan matkaamme sisältyi autossa oleilua 1000 kilometriä sekä 14 istuttua tuntia. HUH! Mutta onneksi Oulu ja oululaiset yrittäjät olivat yhtä ihania kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tämä Digikuntoon vol.2 osio keskittyi B2B-puolen asioihin, joten keskusteluja syntyi erityisesti LinkedInistä sekä datasta ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksista.

  Tapasimme tilaisuudessa Katri Ravenin Oulun Sydänkeskus Oy:ltä ja hän kertoi mitä asioita hän arvostaa markkinointikumppanissa:
  ”Markkinointikumppanissa arvostan selkeää, suomenkielistä, ymmärrettävää keskustelua sekä selkeitä vastauksia ja tietoa siitä, miten kumppanuus palvelee käytännössä Oulun Sydänkeskusta. ”

  Miksi Sydänkeskus valitsi juuri Fonectan kumppaniksi?

  ”Asiakkuus alkoi ajanvarauspalvelusta ja siitä oli helppo jatkaa yhteistyötä. Arvostan Fonectassa helppoa tavoitettavuutta asiakaspalveluun ja omaan yhteyshenkilöön. Kysymyksiin saa vastauksen asiantuntevasti ja selkeästi.”

  Suosittelisitko Fonectaa myös muille yrityksille?

  ”Suosittelen ja juuri suosittelinkin. Oman yhteyshenkilön kautta on onnistunut kaikki asiat, vaikka ne eivät olisikaan hänen erikoisosaamisaluettaan.”
  Välillä täytyy huilata konttorilla ja nauttia tuttuja lounaita, mutta onneksi ensi viikolla taas pääsemme yrittäjien pariin Vaasaan. 29.11 Uusyrityskeskus Startia ja Fonecta järjestävät Digikuntoon vol.2 tapahtuman Sokos Hotelli Vaakunassa. Jos vain suinkin kykenet ja innostut asiasta niin tule sinäkin paikalle. Stay tuned!! Helsingin Digikuntoon-tilaisuus tulossa 14.12.2018

  Ja juna kulkee taas…

  Kirjoittajat työskentelevät Fonectalla digitaalisen markkinoinnin parissa ja auttavat yrityksiä löytymään verkosta ja kasvattamaan liiketoimintaansa – joka päivä. Johanna ja Lilli puhuvat suomalaisten yrittäjien kanssa markkinoinnista mieluiten porin kielellä epämääräisiä termejä välttäen.

  Lue lisää