Fonecta Helsinki - huippuunsa hiottua digimarkkinointia

Fonectan Helsingin toimisto sijaitsee paraatipaikalla Pasilassa, Triplan kauppakeskuksen 15. kerroksessa. Tilaa ja tekemistä riittää, sillä konttori kokoaa yhteen lähes sata asiantuntijaa eri tiimeistä.

 

Työtoverien kanssa voikin jutella esimerkiksi analytiikasta, viestinnästä, palveluiden kehittämisestä tai vaikkapa tekoälystä. Siitä pitävät huolen niin Asiakaspalvelun, Markkinoinnin ja Viestinnän kuin Lakiosaston ja Talous & Hallinto -yksikön taitajat. Tiesitkö, että myös Kotisivukoneen asiakaspalvelu toimii Helsingistä käsin?


Helsingin toimipiste toimii myös monien myynnin parissa työskentelevien tukikohtana. Nämä digimarkkinoinnin ja digitaalisen maineenhallinnan asiantuntijat toimivat yritysasiakkaidensa luotettavina markkinoinnin kumppaneina ja auttavat heitä hyödyntämään markkinoinnin palveluja ja kanavia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Helsingin lisäksi myynnin asiantuntijoihin voi törmätä Turun, Tampereen ja Porin toimipisteissä, joista he reissaavat ympäri Suomen. Tästä porukasta ei kunnianhimoa puutu!

Palkittuja LinkedIn-mainonnan osaajia

Fonecta toimii LinkedInin-maapartnerina eli Suomen virallisena LinkedIn-kumppanina. Tämä tarkoittaa, että mainostiimimme asiantuntijat ovat eturivin LinkedIn-osaajia, joilta löytyy tuorein tietämys ja kattavimmat työkalut LinkedIn-mainonnan tekemiseen.


Palkitun LinkedIn-tiimin tekijät istuvat sekä Helsingin, Turun että Tampereen toimistoissa ja palvelevat niin yritysasiakkaita kuin heidän partnereitaan valtakunnallisesti.

Firdonkatu 2T 151, 00520 Helsinki

Ei työtä ilman huvitoimikuntaa

Pasilan konttori tunnetaan paitsi vankoista osaajistaan myös ilahduttavan aktiivisesta huvitoimikunnastaan. Seremoniamestareiden ansiosta Helsingin fonectalaiset ovat päätyneet niin 1920-luvun bileisiin, keppihevoskisoihin kuin friikkisirkus-teemaisiin pikkujouluihin.


Liikuntaakin ehditään harrastaa: Instagramin arkistoista löytyy todisteita muun muassa yhteisistä pihatreeneistä, biljardi- ja pingis-mittelöistä sekä hyväntekeväisyystempauksesta polkupyörän selässä.

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Markkinointijohtaja Katja Laaksonen kertoo Fonectan markkinointirekryistä
  20.05.2021
  Fonectalla puhaltavat uudet tuulet

  Panostamme markkinointiin ja syömme omia lääkkeitämme.

  Lue lisää
 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää