Fonecta  yrityksenä

Suomen suurin markkinoinnin palvelutalo

Fonecta on auttanut suomalaisia yrityksiä ja kuluttajia löytämään toisensa jo vuodesta 2002. Kuluneen 17 vuoden aikana Fonecta on kulkenut pitkän tien ja muuttanut liiketoimintansa 100 % digitaaliseksi. Tänä päivänä Fonecta tarjoaa yli 36 000 yritykselle tehokkaat ratkaisut verkosta löytymiseen, oikeiden kohderyhmien tunnistamiseen ja tavoittamiseen, sekä parempaan asiakasymmärrykseen.FONECTA AUTTAA SUOMALAISIA YRITYKSIÄ PARANTAMAAN DIGITAALISTA KILPAILUKYKYÄÄN

Suomalaisten odotukset digitaaliselle palvelulle ovat kasvaneet ja kasvavat jatkossa kiihtyvällä vauhdilla. Niin kuluttajat kuin yrityspäättäjätkin ovat tottuneet kansainvälisten toimijoiden tarjoamaan erinomaiseen asiakaskokemukseen ja odottavat samaa myös suomalaisilta yrityksiltä. Samanaikaisesti asiakkaiden odotusten kasvaessa tiedonpuute ja epävarmuus ovat hidastaneet varsinkin suomalaisten pk-yritysten digitalisoitumista.

Yritysten kilpailukykyä lisää merkittävästi tavoitteellinen, liiketoiminnan tavoitteisiin pohjautuva markkinointi, sekä asiakkuuksien tehokas hoito digitaalisissa kanavissa. Fonectan palveluvalikoiman avulla yritykset voivat herättää potentiaalisten asiakkaiden mielenkiinnon, ohjata heidät tehokkaasti verkkosivuille tai kivijalkaan, sekä sitouttaa olemassa olevia asiakkaita.


Johto ja omistus

Tutustu Fonectan johtoryhmään.

medialle

Katso täältä Fonectan uusimmat tiedotteet.

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa - tai tule käymään paikan päällä.