Pidä asiakasrekisterisi ajan tasalla. Ota yhteyttä ja tilaa rekisterin maksuton kuntotesti!

Yritystietojen päivitys ja rikastus

Tehosta toimintaasi päivittämällä, täydentämällä ja rikastamalla asiakasyritystesi tiedot rekisteriisi

Pidä tiedot ajan tasalla

Yritystietojen päivityspalvelun avulla pidät asiakasyritystesi tiedot ajan tasalla. Rekisterissäsi oleva tietosisältö voidaan tuoreuttaa ja siihen voidaan täydentää puuttuvat tiedot niin yrityksistä kuin päättäjistäkin. Toteutus voidaan tehdä kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna, tarpeidesi mukaan. Asiantuntijamme auttavat oikean ratkaisun valinnassa ja toteuttavat veloituksetta analyysin rekisterisi kunnosta.

Rikasta rekisteriäsi

Asiakasrekisteriäsi voidaan rikastaa liiketoimintaasi edistävillä tiedoilla, kuten talouden tunnusluvuilla tai vaikkapa yrityksen elinkaarella. Kerromme lisäksi, mikäli yritys on fuusioitunut, lopettanut toimintansa, tai duplikaattina rekisterissä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi päivittäisin tietojani kun voin hyvin hakea tiedot netistä?

Jatkuva tietojen haeskelu ja ylläpito vie paljon aikaa, eikä kaikkia tarvittavia tietoja aina ole tarjolla. Yleensä omassa ylläpidossa oleva tietokanta pirstaloituu ajan saatossa ja asiakkaat monistuvat. Tästä johtuen liiketoiminnan eri osa-alueilla tulee haasteita ja aikaa menee helposti hukkaan. Fonectan ajantasaisen tiedon avulla voit keskittää toimintasi tuottaviin asioihin.

Kuinka paljon yritystiedoissa tapahtuu muutoksia?

Viikoittain Suomen yrityskannassa tapahtuu jopa tuhansia muutoksia. Vuoden aikana tiedoista muuttuu 20%.

Miten usein tietoja tulisi päivittää?

Tietojen päivittämisen tarve vaihtelee liiketoimintasi vaatimuksista riippuen paljonkin. Lähtökohtaisesti aina kun tietoa käytetään, olisi sen syytä olla ajantasaista, minkä takia kannustammekin mahdollisimman tiuhaan, jopa jatkuvaan päivitykseen. Aina jatkuva päivittäminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, joten tarpeesta on hyvä keskustella asiantuntijan kanssa. Näin löydät juuri sinun yritystäsi parhaiten palvelevan vaihtoehdon.

Mitä rikasteita Fonectalla on?

Voimme täydentää rekisteriisi yrityksistä ja toimipaikoista sijainti- ja yhteystiedot. Lisäksi tarjolla on perustietoja kuten yhtiömuoto, henkilökunnan koko ja talouden tunnusluvut. Päättäjien osalta tarjolla ovat mm. titteli, tehtävänimike, vastuualueet ja puhelinnumero.

Tämän lisäksi uniikit rikasteemme auttavat ymmärtämään yrityksiä ja niiden tapaa toimia. Näitä rikasteita ovat toimialaluokitus, elinkaariluokitus sekä markkinointiasennesegmentointi.

Rekisterissäni yritykset ja yksityishenkilöt ovat sekaisin, onnistuuko päivitys?

Kyllä onnistuu. Tunnistamme joukosta yritykset ja voimme päivittää vain niiden tiedot. Tarvittaessa pystymme päivittämään myös kuluttajien osoitteet sekä puhelinnumerot.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Ladataan...

Katso myös:

EsittelyRekisterin kuntotestiFAQOta yhteyttä