Tavoita oikeat kohderyhmät asiantuntijoidemme tai itsepalvelutyökalujen avulla.

Yrityskohderyhmät

Käytössäsi Suomen kattavin ja tuorein yritystietokanta, joka päivittyy jatkuvasti

Tavoita päättäjät

Tavoita yritykset ja niiden päättäjät helposti. Fonectan yritystietokanta sisältää Suomen kattavimmat, ajantasaiset päättäjätiedot, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti. Yrityksiä voi rajata mm. toimipaikan, sijainnin, päättäjien, tunnuslukujen ja Fonectan omien luokitteluiden avulla. Tavoita oikeat kohderyhmät asiantuntijoidemme tai Kohderyhmäpalvelumme avulla.

Käytössä luotettavat lähteet

Käytämme tietolähteinä mm. seuraavia: Suomen Numeropalvelu Oy, Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä, Patentti- ja rekisterihallitus, Fonecta, Posti Oyj, Viestintävirasto, Tilastokeskus sekä Suomen Asiakastieto Oy.

Löydä uusia, tuottavia asiakkuuksia ja tavoita oikeat kohderyhmät asiantuntijoidemme avulla

Asiantuntijamme apunasi

Saat määriteltyä yrityksellesi kiinnostavimmat ja kannattavimmat yrityskohderyhmät räätälöidysti asiantuntijan avustuksella. Kohderyhmien lisäksi saat meiltä apua myös kampanjasi suunnitteluun ja toteutukseen.

Laajat rajausmahdollisuudet

Kattavien rajauskriteerien avulla tavoitat juuri oikeat päättäjät. Voit rajata yrityksiä mm. toimipaikan, sijainnin, päättäjien ja tunnuslukujen avulla. Fonectan omat luokittelut, kuten yrityksen elinkaariluokitus, vievät kohdentamisen uudelle tasolle.

Teho näkyy tuloksissa nopeasti

Oikeiden kontaktien avulla myyt ja markkinoit tehokkaammin, ja saat konkreettisia tuloksia nopeasti.

Kohderyhmäpalvelussa ulottuvillasi on yli 336 000 aktiivista yritystä!

Oikeat asiakkaat kohderyhmiksi

Kohderyhmäpalvelu on monipuolinen työkalu kampanjoinnin entistä tuottavaan kohdentamiseen. Suunnittelet työkalulla yrityskohderyhmät kädenkäänteessä.

Tiedot ajan tasalla

Toimipaikkojen osoitteet, puhelinnumerot ja päättäjät muuttuvat yhtenään, jolloin tieto vanhenee ja asiakasrekisteri menettää nopeasti arvonsa. Kohderyhmäpalvelussa käytössäsi on Suomen kattavin yritystietokanta, joka päivittyy joka yö. Kokeile ilmaiseksi!

Integroidut ratkaisut

Haluaisitko CRM-järjestelmääsi ajantasaista sisältöä? Tai lisätä päättäjätietoa ja kohderyhmiä Suomen kattavimmasta yritystietokannasta? Kohderyhmäpalvelu ja Microsoft Dynamics CRM -järjestelmän yhdistelmällä tämä on mahdollista.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Voinko tallentaa tiedot pysyvästi omaan rekisteriini?

Myymme yksittäisiä kohderyhmiä vain tilapäisiksi markkinointirekistereiksi, jolloin asiakkaalla on oikeus käyttää dataa markkinointiin sopimuksessa määritellyn ajan. Poikkeuksena Kohderyhmäpalvelun asiakkaat voivat käyttää kohderyhmiä niin kauan kuin Kohderyhmäpalvelu on käytössä. Yrityksen tiedot voi tallentaa pysyvästi asiakasrekisteriin, kun asiakkaan kanssa on muodostunut asiallinen yhteys (esim. asiakkuus).

Haluan lähettää asiakkailleni sähköpostimainontaa, minkä hintaisia rekisterit ovat?

Olemme luopuneet yrityksistä ja päättäjistä koostuvien sähköpostirekistereiden myynnistä vuonna 2015. Tarjoamme kuitenkin vaihtoehtoisia keinoja oikeiden kontaktien tavoittamiseen.

Missä kanavissa kohderyhmiä voi käyttää?

Puhelinmarkkinointi, suorakirjeet ja display-mainonta.

En oikein tiedä mitä tehdä, mistä lähteä liikkeelle?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi, niin autamme sinua valitsemaan yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Ladataan...

Katso myös:

EsittelyAvaimet käteenKokeile ilmaiseksiFAQOta yhteyttä