Tavoita oikeat kohderyhmät asiantuntijoidemme tai itsepalvelutyökalujen avulla.

Yrityskohderyhmät

Tavoita päättäjät

Tavoita yritykset ja niiden päättäjät vaivattomasti. Fonectan yritystietokanta sisältää Suomen kattavimmat, ajantasaiset päättäjätiedot, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti. Yrityksiä voi rajata mm. toimipaikan, sijainnin, päättäjien, tunnuslukujen ja Fonectan omien luokitteluiden avulla. Halutessasi saat listan vaikka Helsingissä toimivien kiinalaisten ravintoloiden toimitusjohtajista.

Käytössä luotettavat lähteet

Käytämme tietolähteinä mm. seuraavia: Suomen Numeropalvelu Oy, Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä, Patentti- ja rekisterihallitus, Fonecta, Posti Oyj, Viestintävirasto, Tilastokeskus sekä Suomen Asiakastieto Oy.

Asiantuntijamme apunasi

Saat määriteltyä yrityksellesi kiinnostavimmat ja kannattavimmat yrityskohderyhmät räätälöidysti asiantuntijan avustuksella. Kohderyhmien lisäksi saat meiltä apua myös kampanjasi suunnitteluun ja toteutukseen.

Laajat rajausmahdollisuudet

Kattavien rajauskriteerien avulla tavoitat juuri oikeat päättäjät. Voit rajata yrityksiä mm. toimipaikan, sijainnin, päättäjien ja tunnuslukujen avulla. Fonectan omat luokittelut, kuten yrityksen elinkaariluokitus, vievät kohdentamisen uudelle tasolle.

Teho näkyy tuloksissa nopeasti

Oikeiden kontaktien avulla myyt ja markkinoit tehokkaammin, ja saat konkreettisia tuloksia nopeasti.

Oikeat asiakkaat kohderyhmiksi

Kohdistamiskone B2B on monipuolinen työkalu kampanjoinnin entistä tuottavaan kohdentamiseen. Suunnittelet työkalulla yrityskohderyhmät kädenkäänteessä.

Tiedot ajan tasalla

Toimipaikkojen osoitteet, puhelinnumerot ja päättäjät muuttuvat yhtenään, jolloin tieto vanhenee ja asiakasrekisteri menettää nopeasti arvonsa. Kohdistamiskone B2B:ssä käytössäsi on Suomen kattavin yritystietokanta, joka päivittyy joka yö.

Integroidut ratkaisut

Haluaisitko CRM-järjestelmääsi ajantasaista sisältöä? Tai lisätä päättäjätietoa ja kohderyhmiä Suomen kattavimmasta yritystietokannasta? Kohdistamiskone B2B:n ja Microsoft Dynamics CRM -järjestelmän yhdistelmällä tämä on mahdollista.

Ladataan...

Lue myös aiheista:

Yritystietojen päivitys ja rikastus »
Yritystietojen päivitys ja rikastus »
Kuluttajakohderyhmät »
Kuluttajatietojen päivitys »