Vakuuta asiakkaasi ja palvele paremmin laadukkailla verkkosivuilla

Laadukkaat verkkosivut pitävät huolen siitä, että asiakas löytää etsimänsä tiedon nopeasti

Verkkonäkyvyys

Miksi?

Tänä päivänä niin yritykset kuin kuluttajat etsivät tietoa yritysten toiminnasta ja palveluista verkosta. Avainasemassa on tiedon löytäminen nopeasti - noin puolet suomalaisista valitsee toisen palveluntarjoajan, jos etsitty palveluntarjoaja ei löydy helposti. Hyvin rakennetut ja ajantasaiset verkkosivut pitävät huolen siitä, että asiakas löytää etsimänsä tiedon nopeasti niin hakukoneiden kautta kuin itse verkkosivustolla.

Mitä?

Rakennamme yrityksesi tarpeiden mukaiset laadukkaat verkkosivut, jotka toimivat kaikilla päätelaitteilla ja mahdollistavat yrityksesi palveluiden löytymisen ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkosivujen päivitys on helppoa, joten niiden ylläpitoon ei kulu liikaa aikaa. Verkkosivuprojektimme pitävät sisällään sivujen suunnittelun ja toteutuksen sekä jatkuvan teknisen ylläpidon ja käyttäjätuen. Kanssamme voit luottaa siihen, että projekti vastaa odotuksiasi ja etenee sovitussa aikataulussa. Lisäksi verkkosivuja voidaan aina jatkokehittää muuttuneiden tarpeiden mukaan.

Tuotteet ja palvelut

Verkkosivut

Laadukkaat, nykyaikaiset verkkosivut palvelevat asiakkaitasi ja tarjoavat tietoa helposti

  1. Valmiit, toimivat ja nykyaikaiset verkkosivut ammattilaistiimin voimin

    Toimitamme verkkosivut yrityksellesi valmiina ratkaisuna. Toteutuksesta vastaavat alan rautaiset ammattilaiset, jotka tunnistavat asiakkaidesi tarpeet.

  2. Sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä ratkaisuista

    Me huolehdimme siitä, että verkkosivujen tekninen ylläpito on ajan tasalla ja palvelut toimivat sovitusti. Käyttäjä- ja asiakastuki palvelevat myös julkaisun jälkeen, ympäri vuorokauden.

  3. Yrityksesi näkyy verkossa juuri sellaisena kuin haluat

    Ratkaisut toteutetaan ja räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Yrityksesi on asiakkaiden silmissä uskottava, palveleva ja helposti lähestyttävä.

Verkkosivut ovat yrityksen perustarve, eikä niiden hankkimisen pidä olla vaikeaa ja kankeaa. On tärkeää, että yrityksesi verkkosivut ovat ajan tasalla ja niiltä löytyy kaikki oleellinen tieto palveluistasi silloin, kun asiakkaasi niitä etsivät. Kanssamme verkkosivuprojekti sujuu sovitusti ja odotuksia vastaavasti aina suunnittelusta toteutukseen, käyttö- sekä asiakastukeen. Sivut ovat laadukkaat sekä ulkonäöltään että sisällöltään, ja helppokäyttöiset niin asiakkaalle kuin sivujen päivittäjälle.

Fonectan ammattilaistiimi toteuttaa yrityksellesi laadukkaat verkkosivut, jotka ovat usein asiakkaasi ensimmäinen kontakti yrityksesi palveluihin ja luovat täten oikeanlaisen mielikuvan yrityksestäsi. Sivuston toteutuksesta vastaavat websuunnittelijat, AD:t sekä copywriterit, joilla on kokemusta ja näkemystä myös sinun alastasi. Hyppäämme asiakkaasi saappaisiin ja pidämme huolen, että verkkosivuiltasi löytyy kaikki, mitä asiakkaasi sieltä etsii - laadukkaasti toteutettuna. Paketti laajenee ja muokkautuu myöhemmin yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.