Tee itse -verkkokauppa alk. 0€/kk

Helppokäyttöinen

Helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla verkkokaupan päivittäiset rutiinit sujuvat vaivatta ja lukuisat valmiit palveluintegraatiot tukevat verkkokauppasi kasvua. Sen lisäksi, että ratkaisu on helppokäyttöinen sinulle, on se sitä myös asiakkaillesi. Asiakkaat asioivat vaivatta verkkokaupassasi ja voit itse käyttää säästyvän ajan oleelliseen – liiketoimintasi kasvattamiseen. Lue lisää.

Edullinen

Alkuun pääset helposti ominaisuuksiltaan ja laajennusmahdollisuuksiltaan kevyemmän, ilmaisen Free-paketin avulla. Yrityksille valittavana on myös maksullisia paketteja, joihin tarjoamme nyt 2 ilmaista kuukautta! Verkkokaupan perustaminen on täysin ilmaista – emme laskuta kuukausihinnan lisäksi erillisiä aloitusmaksuja.

Monipuolinen

Monipuolinen ohjelmisto sopii monenlaiseen tarpeeseen – pienen valikoiman pikkuputiikeista aina kattaviin monikielisiin ja kansainvälisiin ostoskeskuksiin saakka. Tee itse -verkkokaupparatkaisumme sisältää kaiken mitä menestyvän verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitämiseen tarvitset. Se kasvaa ja kehittyy liiketoimintasi mukana. Lue lisää.

Valitse sopiva verkkokauppa yrityksesi tarpeisiin

Ratkaisumme skaalautuu pienestä suureen. Tutustu eri pakettien ominaisuuksiin ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin vaihtoehto.

Free

0 €/kk

Ilmainen versio pienimuotoiseen verkkokaupankäyntiin.

10
Tuotetta
10 Mt
Levytilaa
1
Kieliversio
1
Ulkoasuteema
Ilmainen
Versio
Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja
Älykäs haku
Laajennukset
Hakutilastot
API
Digitaaliset tuotteet

Basic

49 €/kk

Kaikki mitä verkkomyynnin aloittamiseen tarvitset.

200
Tuotetta
500 Mt
Levytilaa
2
Kieliversiota
4
Ulkoasuteemaa
2
Ilmaista kuukautta
Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja
Älykäs haku
Laajennukset
Hakutilastot
API
Digitaaliset tuotteet

Advanced

99 €/kk

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokauppaan.

2000
Tuotetta
5 Gt
Levytilaa
5
Kieliversiota
4
Ulkoasuteemaa
2
Ilmaista kuukautta
Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja
Älykäs haku
Laajennukset
Hakutilastot
API
Digitaaliset tuotteet

Pro

149 €/kk

Täydet ominaisuudet kattavan valikoiman verkkokauppaan.

20 000
Tuotetta
50 Gt
Levytilaa
10
Kieliversiota
4
Ulkoasuteemaa
2
Ilmaista kuukautta
Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja
Älykäs haku
Laajennukset
Hakutilastot
API
Digitaaliset tuotteet

Jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta

Kaikki, mitä menestyvän verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitämiseen tarvitset

Tärkeät tiedot turvassa

Fonectan Tee itse -verkkokaupparatkaisu on turvallinen koti verkkokaupallesi. Palvelu on täysin ylläpidetty, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuudesta huolehditaan suojaamalla ja säilyttämällä tärkeät tiedot turvallisesti. Palvelinsali sijaitsee Suomessa ja on saanut Viestintäviraston KATAKRI-sertifioinnin. Se on edellytys mm. julkishallinnon palveluiden ylläpitämiseksi missä tahansa konesalissa. Lue lisää tietoturvasta.

Kotimaista laatua, asiakaspalvelua myöten

Fonectan Tee itse -verkkokaupparatkaisu käyttää MyCashflow-verkkokauppaohjelmistoa. MyCashflow on täysin kotimainen ja ohjelmistoa kehitetään aktiivisesti asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Ohjelmistopäivityksiä julkaistaan viikoittain ja niiden sisältämät uudet ominaisuudet ovat kauppiaiden käytettävissä automaattisesti ja välittömästi.

Useiden verkkokauppojen hallinta ja kansainvälisyys

Verkkokaupparatkaisumme sisältää natiivin tuen monikielisyyteen. Kaikki verkkokaupassa näkyvät sisällöt ovat muokattavissa eri kielille. Valmiiksi tuettuja kieliä on yhteensä 16: suomi, ruotsi, norja, tanska, islanti, japani, englanti, kiina, venäjä, espanja, italia, portugali, hollanti, saksa, ranska ja viro. Hallinnoit usean kieliversion lisäksi helposti useita verkkokauppoja eri kohderyhmille, yhden keskitetyn hallinnan kautta. Voit luoda eri versiot verkkokaupoista esimerkiksi yritys- tai kuluttaja-asiakkaille, erilaisilla maksu- ja toimitustavoilla. Jokaisella versiolla voi olla lisäksi yksilöllinen ulkoasu ja verkkotunnus. Tutustu muihin ominaisuuksiin.

Laajat maksutavat asiakkaillesi

Ratkaisumme tarjoaa valmiit integraatiot eri maksupalveluntarjoajiin. Tuettujen maksutapojen joukossa ovat kaikki tyypillisimmät kotimaiset ja ulkomaiset palveluntarjoajat. Saat laajat maksutavat heti käyttöösi – saatavilla verkkopankki, luottokortti, osamaksu- ja lasku-maksutavat. Maksutapojen osalta palvelutilaus on reaaliaikainen, joten saat verkkopankkimaksut käyttöösi välittömästi ja pääset heti vastaanottamaan tilauksia.

Tehosta kauppaasi useilla ilmaisilla laajennuksilla

Laajennuksien avulla saat verkkokauppaasi lisää ominaisuuksia esimerkiksi taloushallinnon ja seurannan osalta. Suurin osa laajennuksista on täysin ilmaisia ja ne ovat helposti käyttöönotettavissa verkkokaupan hallinnasta. Tutustu paremmin verkkokaupan hallintaan.

Verkkokaupan integraatiot

Verkkokaupan kasvaessa integraatioiden merkitys korostuu. Verkkokaupparatkaisussamme on oma, avoin API-rajapinta, sekä valmiita laajennuksia joiden avulla verkkokauppaan saa integroitua taloushallinto-ohjelmistot, ERP:t, CRM:t, kassajärjestelmät, maksupalveluntarjoajat ja varastointiohjelmistot.

Avaa oma verkkokauppasi jo tänään

Kaupan perustaminen vie vain pari minuuttia, minkä jälkeen pääset rakentamaan verkkokauppaasi selkeiden ohjeistusten avulla. Jos tarvitset apua verkkokauppasi perustamisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Tarvitsetko apua sopivan paketin valintaan?

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.