Fonecta testi: Testaa näkyvyytesi

Testaa yrityksesi näkyvyys

Testaa, kuinka kattavasti yrityksesi tiedot löytyvät verkon eri kanavista! Testi käy läpi suosituimmat verkkopalvelut ja tarkistaa tietojesi löytymisen ja oikeellisuuden. Saat tulokset muutamassa minuutissa!

Tietosuojaehdot täytyy hyväksyä

Yrityksesi tiedot

Testisi tulokset

Tietojen lähettäminen epäonnistui

Kiitos!

Olemme lähettäneet sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset näkemään tuloksesi.

Mikäli et saa sähköpostia, odotathan vielä hetken – tuloksen valmistuminen voi kestää useamman minuutin.
Jos sähköpostia ei silti näy, tarkistathan myös roskaposti-kansion.

Skannataan...

Raporttisi, ole hyvä!

{{vm.getResultTitle()}}

Palvelussa tapahtui sisäinen virhe

Saat tarkemmat tiedot toimipaikkakohtaisesti jättämällä yhteydenottopyynnön.
Varmista, että yhteystietosi ovat yhdenmukaiset ja oikein alla olevissa kanavissa.

Yhteystietosi ovat ajan tasalla Fonectan kanavissa, mutta on mahdollista, ettet löydy asiakkaiden etsiessä tuotteitasi ja palveluitasi.

Varmista, että myös verkkosivusi palvelevat asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Testaa verkkosivujesi laatu maksutta tästä >>

Alla näet skannatut toimipaikat ja näiden tiedot. TULOS-sarake kertoo, kuinka monessa kanavassa kyseisen toimipaikan tiedot olivat kunnossa. Tulokset ovat viitteellisiä, sillä eri palvelut voivat näyttää eri määrän tietoja eri muodoissa.

Tämä tulosnäkymä on muokattu mobiililaitteille

Näet kattavamman testituloksen, kun avaat sähköpostiisi lähettämämme linkin suuremmalla näytöllä (esim. kannettavalla tietokoneella).

Alla näet skannatut toimipaikat ja näiden tiedot. TULOS-sarake kertoo, kuinka monessa kanavassa kyseisen toimipaikan tiedot olivat kunnossa. Tulokset ovat viitteellisiä, sillä eri palvelut voivat näyttää eri määrän tietoja eri muodoissa.

TULOS
{{p.providerName}}Profiilia ei löydy

Jotta maksimoit yrityksesi todennäköisyyden päästä hakukoneiden (esimerkiksi Googlen) hakutuloksiin, on tärkeää, että yrityksesi tiedot ovat yhteneväiset mahdollisimman monessa eri palvelussa. Alla olevat palvelut voivat olla sellaisia, joita et tunne tai käytä, mutta Google käyttää niitä tietolähteinään.

TULOS
{{p.providerName}}Profiilia ei löydy
Toimi­paikkaTULOS
{{p.name}}Sovitut kanavat päivitetty Fonectan kautta{{p.result.ok}} / {{p.result.total}}Virhe!
Helpoin tapa korjata väärät tai puutteelliset tiedot on Fonecta Kontakti. Sen avulla päivität oikeat tiedot kattavasti nettiin. Kysy lisää!

Mikäli yrityksesi profiilia ei löydy jostain palvelusta, se joko puuttuu kokonaan tai antamasi yritysnimi ei vastaa palvelussa näkyvää yritysnimeä. Tulokset ovat viitteellisiä, sillä eri palvelut voivat näyttää eri määrän tietoja eri muodoissa. Esim. rapun numero voi joidenkin palveluiden osalta jäädä näyttämättä, sillä tällä ei ole paikkaa kyseisessä palvelussa.

Haluatko lisätietoa testin tuloksista tai Fonecta Kontaktista? Ota yhteyttä!

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

40 %

20

1,5 milj.

Miten yrityksesi löytyy verkon eri kanavista? Ovatko tiedot keskenään yhteneväisiä? Nykypäivänä tietoa saatetaan hakea lukuisista verkon eri tietolähteistä. Kaikki ei varmasti kuulosta tutuilta, mutta ne ovat asiakkaillesi tärkeitä kanavia.

Maksuttomalla testillä voit testata yrityksesi verkkonäkyvyyden helposti. Testi skannaa läpi suosituimpia verkkopalveluja ja tarkistaa, kuinka yrityksesi tiedot löytyvät ja ovatko ne oikein. Tämä on ensisijaisen tärkeää, sillän virheelliset tiedot johtavat huonoon asiakaskokemukseen. Asiakas saattaa lähteä ajamaan kohti kivijalkaliikettä, koska verkon hakupalvelu kertoi liikkeen olevan auki. Virheellisesti.

Verkon eri kanavien yhteneväiset tiedot parantavat myös yrityksesi löydettävyyttä esimerkiksi Googlen hakukoneesta. Kun tiedot ovat oikein, Google antaa yrityksellesi enemmän näkyvyyttä hakutuloksissa.