Microsoft Office 365
Työskentele missä ja milloin vain

Edullisten Office 365 -pakettien lisäksi käytössäsi on suomenkielinen asiakaspalvelu 24/7.

Koe yhtenäinen käyttökokemus kaikissa laitteissa

Käytä Office 365 -ohjelmia ristiin tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Kommunikoi yritystason sähköpostilla, jaa tiedostoja helposti ja pidä verkkokokouksia asiakkaiden ja partnereiden kanssa missä ikinä oletkin.

Varmista liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus

Suojaudu haittaohjelmilta ja roskapostilta aina päivittyvällä tietoturvalla ja roskapostisuojalla. Sähköpostisi, kontaktisi ja tiedostosi varmuuskopioidaan automaattisesti pilveen, josta ne ovat aina palautettavissa ja saatavilla. Suomenkielinen asiakapalvelumme on apunasi ongelmatilanteissa 24/7.

Saavuta tavoitteesi aina päivittyvillä työkaluilla

Pitämällä toimistosi pilvessä vähennät kustannuksia ja pysyt kilpailukykyisenä. Office 365 -päivitysten avulla sinulla on aina uusimmat työkalut käytössäsi. Johdat liiketoimintaasi joustavilla kuukausimaksuilla ja saat yritystasoista tuottavuutta ja tallennustilaa ilman yritystason kustannuksia.

Hinnoittelu

Office 365 -paketit

Paketit
Kuukausihinta/Käyttäjä4 €/kk(alv. 0%)9,60 €/kk(alv. 0%)
Suomenkielinen asiakaspalveluKäytössäsi 24/7Käytössäsi 24/7
Sähköpostin ja kalenterin tallennustila50 Gt50 Gt
OneDrive-Tallennustila1 Teratavu1 Teratavu
Tiimityöskentely ja pikaviestintä
Selainpohjainen Office Online

Vanhojen sähköpostiviestien siirtopalvelu
SaatavillaSaatavilla

Avaimet käteen -palvelu
SaatavillaSaatavilla

Tietokoneelle asennettavat Office-sovellukset

Saat kaiken tämän

Microsoft Office -ohjelmat

Office 365 Business Essentials -paketissa saat Office-ohjelmien online-versiot eli voit käyttää niitä internetselaimen kautta. Office 365 Business Premium -paketissa saat lisäksi Wordin, PowerPointin, Excelin ja Outlookin uusimmat ohjelmat työasemaversioina viidelle laitteelle per käyttäjätili. Ohjelmien asentamien on vaivatonta niin Mac- ja Pc-tietokoneille, tableteille kuin puhelimeenkin.

Sähköposti ja kalenteri

Office 365 Business Essentials ja Premium -paketit sisältävät 50 Gt:n sähköpostilaatikon sekä jaettavan kalenterin. Premium-paketti sisältää Outlook-ohjelman ilman sähköpostilaatikoiden määritystä. Tarjoamme lisäpalveluna avaimet käteen –asennuksen sisältäen Office-ohjelmien asennuksen koneelle sekä sähköpostitilien määrityksen Outlookiin.

Videokokoukset ja pikaviestit

Office 365 Business Essentials ja Premium –paketteihin sisältyy Skype for Business -palvelu. Sen avulla käytössäsi on rajoittamaton määrä verkkokokouksia, pikaviestejä ja HD-videoneuvotteluja.

Varmuuskopiointi ja tiedostojen jako

Office 365 Business Essentials ja Premium –paketteihin sisältyy OneDrive for Business -palvelu. Voit käyttää Microsoft OneDrive for Business -palvelua rajoittamattomasti tiedostojesi tallentamiseen sekä jakamiseen. Palvelun avulla saat tiedostosi turvallisesti talteen ja tiedostot ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi. Office 365 -palvelussa kaikki liikenne on salattu, joten palvelu on tietoturvallinen käyttää.

Suomenkielinen asiakaspalvelu 24/7

Suomenkielinen asiakaspalvelu on apunasi häiriötilanteissa kellon ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Saat meiltä halutessasi Office 365 -palvelun käyttöönoton myös avaimet käteen –palveluna. Me hoidamme puolestasi sähköpostien siirrot, sekä tarvittavat asennukset ja määritykset - voit itse keskittyä olennaiseen eli työhösi.

Domain

Voit ostaa haluamasi verkkotunnuksen yrityksesi nimellä kauttamme, jolloin Fonecta vastaa verkkotunnuksen ylläpidosta. Vuosikustannus .fi-, .com-, .net-, .info- ja .eu-verkkotunnuksille on 15 €. Voit myös siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen Fonectan hallintaan vaivattomasti.

Kiinnostuitko?

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.