Selvitä, kuinka suuri osuus asiakkaista hakee tuotteitasi tai palveluitasi mobiililaitteella!

92% älypuhelimen omistajista on etsinyt paikallisia yritystietoja puhelimellaan.

XX%

asiakkaista etsii toimialasi tuotteita ja palveluita mobiililaitteilla.

Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä ja käy kanssasi läpi, kuinka paljon juuri sinun yritystäsi haetaan mobiililaitteilla. Mobiilihakujen osuus perustuu Fonectan palveluiden käyttödataan. Fonectan palveluissa tehdään yli 1 000 000 hakua joka päivä.

51%

51% suomalaisista käyttää älypuhelimellaan hakukonetta vähintään viikottain. Varmista, että kotisivusi löytyvät hakukoneista ja ohjaa asiakkaat sivuillesi.

46%

46% suomalaisista käyttää älypuhelinta liikkeen tai myymälän osoitteen selvittämiseen. Varmista, että yhteystietosi löytyvät ja ovat ajan tasalla kaikissa kanavissa.

51%

51% suomalaisista kokee ongelmia vieraillessaan verkkosivuilla älypuhelimellaan. Heistä 33% siirtyy sivuille, jotka toimivat paremmin. Varmista, että kotisivusi toimivat moitteettomasti myös mobiilissa.

Laskemme nyt, miten haut jakautuvat päätelaitteittain valitsemallasi toimialalla.

Vahvistathan vielä tietosi klikkaamalla linkkiä, jonka lähetimme juuri sähköpostiisi.
Linkin kautta pääset takaisin tälle sivulle ja näet heti testin tulokset. Tulokset ovat saatavillasi aina, kun niitä tarvitset.

(Mikäli et näe sähköpostia, odotathan vielä hetken – sähköpostin lähetyksessä voi joskus olla viivettä. Mikäli sähköpostia ei silti näy, tarkistathan myös Roskaposti-kansion.)

Tietojen lähettäminen epäonnistui