Testaa, milloin toimialasi tuotteiden ja palveluiden kysyntä on korkeimmillaan!

Näytämme kysynnän jakautumisen sekä vuoden mittaan, että viikonpäivittäin. Ymmärtämällä kysynnän vaihteluita pystyt kohdistamaan markkinointi- ja myyntitoimenpiteesi juuri oikeisiin ajankohtiin.

Trendit perustuvat Fonectan palveluiden käyttödataan. Fonectan palveluissa tehdään yhteensä yli 1 000 000 hakua joka päivä.

Kysynnän jakautuminen kuukausittain


Kysynnän jakautuminen viikonpäivittäinYhteensä toimialasi yritykset saavat Fonectan palveluissa profiilinäyttöä kuukaudessa

Profiilinäytöt kertovat, kuinka monta kertaa asiakkaat ovat tutustuneet toimialasi yritysten tietoihin Fonectan palveluissa.

Koostamme nyt tiedot toimialasi kysynnän vaihteluista.

Vahvistathan vielä tietosi klikkaamalla linkkiä, jonka lähetimme juuri sähköpostiisi.
Linkin kautta pääset takaisin tälle sivulle ja näet heti testin tulokset. Tulokset ovat saatavillasi aina, kun niitä tarvitset.

(Mikäli et näe sähköpostia, odotathan vielä hetken – sähköpostin lähetyksessä voi joskus olla viivettä. Mikäli sähköpostia ei silti näy, tarkistathan myös Roskaposti-kansion.)

Tietojen lähettäminen epäonnistui

Kiitos testin tekemisestä

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi, miten varmistat, että asiakkaat löytävät juuri sinun yrityksesi silloin kun kysyntä on korkeimmillaan.