Pidä asiakasrekisterisi ajan tasalla. Ota yhteyttä ja tilaa rekisterin maksuton kuntotesti!

Kuluttajatietojen päivitys

Ajantasainen rekisteri mahdollistaa tulokselliset markkinoinnin ja myynnin toimenpiteet

Pidä asiakkaiden yhteystiedot ajan tasalla

Tuloksellisen liiketoiminnan lähtökohtana on vahva asiakasymmärrys, joka pohjautuu ajantasaiseen asiakastietoon. Asiakasrekisterin avulla pidät yhteyttä asiakkaisiisi ja kerrot ajankohtaisista tarjouksista. Rekisteristä ei kuitenkaan ole apua, jos tiedot eivät ole ajan tasalla. Avullamme pidät rekisterisi aina ajantasaisena, joko kertapäivityksellä tai jatkuvana palveluna. Autamme oikean päivitystavan, -sisällön ja -rytmin valinnassa.

Mitä tietoja voi päivittää?

Saat asiakasrekisteriisi ajantasaiset puhelinnumerot, nimi- ja osoitetiedot sekä tiedot asiakkaiden kuolemista. Saat kiinni myös tuplat ja triplat, sekä päivitettyä ajoneuvon hallintasuhteen. Tietolähteinä käytetään Fonectan tilaajatietokantaa sekä Väestörekisterikeskuksen väestötietojärjestelmää (VTJ) ja Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) Ajoneuvoliikennerekisteriä.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Voidaanko rekisteriin täydentää/lisätä puhelinnumeroita?

Kyllä, silloin kun rekisterissä on kuluttajan nimi- ja osoitetiedot. Toki yrityksesi lakisääteisten rekisterinpitäjän velvoitteet tulee olla kunnossa (esim. rekisteriseloste).

Milloin riittää kertapäivitys ja milloin kannattaa aloittaa jatkuva päivitys?

Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, mutta kannattaa aloittaa miettimällä, miten rekisteriä käytetään: Jos yrityksesi tekee pari postitusta vuodessa, riittää kertapäivitys. Jos asiakkaita kontaktoidaan säännöllisesti, kannattaa harkita jatkuvaa päivitystä. Asiantuntijamme auttavat oikean päivitystavan valinnassa.

Miten tiedot päivittyvät yritykseni asiakasrekisteriin?

Toimittamamme päivitetty aineisto sisältää kaikki alkuperäisen aineiston tiedot ja näiden perässä päivityksessä sovitut tiedot. Asiakas vastaa rekisterin pitäjänä päivitettävien tietojen viennistä omaan rekisteriinsä. Saat asiantuntijoiltamme vinkkejä tietojen käsittelyyn.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Ladataan...

Katso myös:

EsittelyRekisterin kuntotestiFAQOta yhteyttä