Löydä juuri oikeat kuluttajat
Kun yrityksesi tekee mainontaa kuluttajakohderyhmille, on mainonnan kohdentaminen avainroolissa. Jos oikeaa kohdeyleisöä ei tavoiteta, mainosta saatetaan näyttää henkilöille, joita kyseinen tuote tai palvelu ei kosketa - hurjimmillaan mainonta voidaan kokea jopa loukkaavana.

Tavoita asiakkaasi kustannustehokkaasti kohdentamalla toimenpiteesi oikeisiin asiakasryhmiin

Tavoita tehokkaasti oikeat kohderyhmät

Kasvata myynnin tehokkuutta keskittämällä yhteydenotot liiketoimintasi kannalta relevantteihin kohderyhmiin ja vältä turhat yhteydenotot. Avullamme tavoitat tehokkaasti kaikki markkinointikelpoiset kuluttajat; niin lapsiperheet ja kesämökin omistajat kuin tietyllä automerkillä/-mallilla ajavat.

Tiedot luotettavista viranomaislähteistä

Käytämme tietolähteinä Fonectan tilaajatietokantaa, Väestörekisterikeskuksen väestötietojärjestelmää (VTJ) ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Ajoneuvoliikennerekisteriä. Lisäksi käytettävissäsi on Fonectan kumppanien lupakantoja. Voit kohdentaa toimenpiteitä myös omaan asiakasrekisteriisi viranomaisrekisterin tietojen avulla ja tavoittaa näin omista asiakkaistasi ne, joilla on vaikkapa koulun aloittava lapsi tai jotka asuvat omakotitalossa.

Asiantuntijoidemme avulla tavoitat juuri oikeanlaiset kontaktit ja vältät turhat yhteydenotot

1
Älykkäällä kohderyhmäpoiminnalla parempiin tuloksiin

Kun kohderyhmäpoiminta tehdään juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden, saat paremman tuoton markkinointieurollesi. Autamme sopivan kohderyhmän määrittelyssä poimimalla kannasta potentiaaliset asiakkaat esimerkiksi demografian, talouden kulutuskyvyn, ajoneuvotiedon tai Ostokäyttäytymisluokituksen (OKL) mukaan.

2
Oma asiakaskantasi tehokkaaseen käyttöön

Puhuttele olemassa olevia asiakkaitasi henkilökohtaisemmin poimimalla kampanjakohderyhmät myös omasta asiakasrekisteristäsi. Fonectan avulla tunnistat lapsiperheet tai tietyn auton, esim. Fiat 500:n omistajat. Voimme myös analysoida oman asiakasrekisterisi tietojen pohjalta sopivimmat kuluttajaprofiilit uusasiakashankintaan.

3
Kaikki palvelumme käytössäsi

Avullamme voit lähestyä kuluttajia henkilökohtaisesti. Saat tukea kohdistetun kampanjasi toteutukseen aina suorakirjeen taitosta ja sisällöntuotannosta postitukseen ja kampanja-analyysiin asti.

Usein kysytyt kysymykset

En halua lähettää viestiä nykyisille asiakkaille. Saako omat asiakkaat pois kohderyhmästä ja mitä pitää tehdä?

Kyllä. Voimme poistaa omat asiakkaat kohderyhmästä, myös kaikki samassa osoitteessa asuvat voidaan ohittaa. Riittää kun sovit tästä oman yhteyshenkilösi kanssa ja toimitat oman asiakasrekisterisi meille, niin poistamme asiakkaasi kohderyhmäpoiminnan yhteydessä.

Saako teiltä tiedot veneiden omistajista?

Kyllä. Kun markkinoitava tuote/palvelu liittyy veneilyyn. Kohderyhmä poimitaan Liikenteen turvallisuusviraston eli Trafin Vesikulkuneuvorekisteristä, jossa on rekisteröintivelvoitteen mukaiset purje- ja moottoriveneet.

Missä kanavissa kohderyhmiä voi käyttää?

Suorakirjeiden postituksissa ja telemarkkinoinnissa, sekä oman asiakasrekisterisi (tai muun hyväksytyn rekisterin) kohdennuksissa, myös sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnissa.

Voinko lähettää kohderyhmälle muistutuspostituksen?

Kyllä. Kohderyhmälle voidaan lähettää joko ennen varsinaista kampanjapostitusta tai soittoa ns. teaser, tai kampanjapostituksen jälkeen muistutus. Muistutuksen vastaanottajiksi on mahdollista valita vain ne, jotka eivät ole vielä reagoineet kampanjaan.

Kuinka pitkään kohderyhmää voi käyttää?

Kohderyhmä on tarkoitettu käytettäväksi yhteen kampanjaan 2 kk sisällä. Tämä kannattaa huomioida esimerkiksi telemarkkinoinnin kohderyhmän tilauksen yhteydessä, koska määräajan jälkeen aineisto tulee tuhota.

Ladataan...

Katso myös:

EsittelyAvaimet käteenFAQMuut palvelut yrityksille

Kysy asiantuntijoiltamme lisää kuluttajakohderyhmistä!

Lähetä meille viesti

Soita meille*

020 692 999

Anna meidän soittaa sinulle

* Arkisin klo 8-16. Matkapuhelimista 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min. Kiinteästä puhelinverkosta 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min.

Lähetä viesti

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Anna meidän soittaa sinulle

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Etkö ole varma, mistä lähteä liikkeelle?

Selvitä lyhyen kyselymme avulla, mikä palvelu sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Fonecta on Google Premier Partner. Kumppanuus takaa palvelun korkean laadun ja hinnoittelun läpinäkyvyyden.
Suomen ainoana virallisena LinkedIn-kumppanina tarjoamme käyttöösi monipuoliset mainosmuodot ja analyysit.
Fonecta on Uusyrityskeskusten valtakunnallinen digimarkkinoinnin koulutuskumppani.
Tuemme rehtiä kilpailua. Panostamme avoimuuteen ja huolehdimme, että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.