Fonecta Kontakti

Vakuutus- ja pankkialan toimijalla oli ongelmana yhteystietojen hajautettu päivitys, joka vei paljon ylimääräistä aikaa ja vaivaa. Useaan kanavaan yhteystietoja ei lainkaan päivitetty, joissain kanavissa yhteystiedot taas olivat virheellisiä ja niiden korjaaminen oli hankalaa. Ratkaisumme avulla yrityksen yhteystiedot menevät nyt kaikkiin oleellisiin hakupalveluihin ja karttapalveluihin yhden kanavan kautta. Yhteystietoja päivitetään yhdestä paikasta, jonka jälkeen tiedot valuvat sovittuihin kanaviin. Erillisiä sopimuksia eri kanavien ja toimittajien kanssa ei tarvita, vaan kaikki sujuu keskitetysti.

Ajantasainen, monikanavainen verkkonäkyvyys rakentaa brändiäsi ja kasvattaa myyntiä

Verkkonäkyvyys

Miksi?

Asiakkaiden verkkokäyttäytyminen on vahvassa muutoksessa. Tietoa haetaan älypuhelimilla ajasta ja paikasta riippumatta. Siksi digitaalinen löydettävyys on tänä päivänä yrityksesi uskottavuuden perusta. Verkkosivujen lisäksi yritysten on oltava asiakkaiden löydettävissä oikeilla tiedoilla myös muissa sähköisissä kanavissa. Verkkonäkyvyys on osa yrityksesi asiointikokemusta sekä brändimielikuvan rakennusta.

Palveluiden verkostoitumisen johdosta myös virheellinen tieto leviää nopeasti ja yrityksen on entistä vaikeampi hallita tietojen oikeellisuutta kaikissa kanavissa. Sosiaalisen median ja verkon hakupalveluiden merkitys kasvaa. Esimerkiksi Googlen hakualgoritmit suosivat tietojen yhdenmukaisuutta kaikilla verkkosivuilla. Paras konversio liikenteelle varmistetaan huolehtimalla eri kohtaamispisteiden ajantasaisesta tietosisällöstä ja yleisilmeestä.

Mitä?

Toimitamme toimipaikkojesi yhteystiedot jokaiseen oleelliseen hakupalveluun, karttaan ja sosiaaliseen mediaan samalla kertaa. Aina kun tietoja päivitetään, ne valuvat jokaiseen Fonecta Kontaktin kanavaan. Ei erillisiä muistettavia päivityksiä tai sopimuksia, kaikki kanavat hoidetaan yhden pisteen kautta. Yhteystiedot viedään tismalleen samassa muodossa kaikkiin kanaviin. Tämä vahvistaa yrityksesi löydettävyyttä myös Googlessa ja takaa sen, että asiakkaasi saavat aina oikeat tiedot yrityksestäsi, mistä tahansa kanavasta he sinua etsivät.

Tuotteet ja palvelut

Fonecta Kontakti

Ole läsnä asiakkaidesi arjessa ja varmista, että ajantasaiset tietosi löytyvät aina sieltä, mistä sinua haetaan.

  1. Varmista löydettävyytesi - ole uskottava ja lisää myyntiä

    Kun yrityksesi oikeat ja ajantasaiset yhteystiedot löytyvät kaikista tärkeistä kanavista, mistä suomalaiset etsivät tietoa verkossa, on yrityksesi asiakkaan silmissä uskottava, ja varmistat markkinointi- ja mainontakampanjoidesi onnistumisen.

  2. Helpolla päivityksellä aina oikeat tiedot kaikkiin kanaviin

    Tietojen päivitys ja hallinnointi onnistuu helposti yhdestä paikasta. Löydyt aina ajantasaisilla tiedoilla kaikista kanavista ilman erillisiä sopimuksia ja muistamisia. Teemme kaiken puolestasi - sinun ei tarvitse rekisteröityä ja luoda profiileita moniin eri palveluihin.

  3. Kasvata löydettävyyttäsi hakukoneissa

    Googlen hakualgoritmit suosivat yhdenmukaista sisältöä eri verkkosivustoilla. Fonecta Kontakti -palvelu vahvistaa täten myös yrityksesi Google-löydettävyyttä.

Fonecta Kontakti laajentaa yrityksesi tiedot suomalaisten verkossa ja mobiilissa eniten käyttämiin haku-, kartta- ja sosiaalisen median palveluihin: Fonecta.fi:hin, Fonecta Calleriin, Facebookiin, Googleen, Here-karttoihin, Applen karttoihin, TomTomiin ja moneen muuhun kanavaan. Säästät huomattavasti resursseja, kun yhteystiedot tallennetaan vain yhteen paikkaan, josta ne valuvat Fonecta Kontaktin kaikkiin eri kanaviin.

Yhdenmukaiset ja ajantasaiset tiedot nostavat yrityksesi löydettävyyttä verkon eri kanavissa sekä Google-hauissa. Tämä auttaa asiakkaitasi löytämään sinut ja palvelusi, kasvattaa uskottavuuttasi sekä brändimielikuvaasi - ja tuo lisää asiakkaita.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.