Hakukoneoptimointi Tampere

Löytyykö yrityksesi, kun asiakkaasi etsivät sinua tärkeimmillä hakusanoilla? Tiedätkö, miten yrityksesi verkkosivut sijoittuvat Googlen hakutuloksissa? Fonectan paikallisten asiantuntijoiden toteuttama hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa sekä parantaa kotisivujesi kokonaisvaltaista laatua ja löydettävyyttä.

Miten sinun yrityksesi sijoittuu hakutuloksissa?

Tilaa maksuton analyysi »
Tuloksellinen hakukoneoptimointi | Tampere ja Pirkanmaa
Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa, että verkkosivustoa optimoidaan suoriutumaan paremmin teknisesti ja sivuston sijoituksia hakukoneiden, pääasiassa Googlen, luonnollisissa hakutuloksissa parannetaan. Optimoinnin avulla rakennettu hyvä orgaaninen löydettävyys tuo sivuillesi ilmaisia kävijöitä, etkä välttämättä tarvitse ollenkaan maksullista mainontaa kävijäliikenteen ja konversion hankkimiseen. Fonectan kokeneiden SEO-ammattilaisten tekemä hakukoneoptimointi Tampereen ja Pirkanmaan seudulle nostaa sivustosi ohi kilpailijoiden, tuo lisää ostavia asiakkaita ja parantaa kotisivujesi kokonaisvaltaista laatua. Hakukoneoptimointi sopiikin etenkin paikallisten palveluiden ja tuotteiden myyntiin.
Paranna sijoitustasi

Hakukoneissa ensimmäisen hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 91 % kaikista klikeistä; siksi verkkosivuston hyvä sijoittuminen on tärkeää. Ammattilaisen tekemällä hakukoneoptimoinnilla varmistat, että yrityksesi löytyy mahdollisimman korkealta kaikilla tärkeillä hakutermeillä.

Vakuuta sisällöllä

SEO-asiantuntijoidemme tekemän teknisen hakukoneoptimoinnin lisäksi verkkosivuston laatua ja löydettävyyttä voidaan parantaa tekstisisällöllä. Fonectalla sisällöntuotannon ammattilaiset kirjoittavat verkkosivuillesi laadukasta, juuri sinun yrityksellesi räätälöityä, hakukoneoptimoitua sisältöä.

Päihitä kilpailijat

Hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi nousemaan Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Hyvä sijoitus hakutuloksissa viestii tiedon etsijälle, että kyseessä on varteenotettava yritys alalla, jonka palveluihin kannattaa tutustua. Optimoinnin avulla lisäät liikennettä sivustollesi ja parannat konversiota.

Tutustu hakukoneoptimoinnin paketteihin »
Liikevaihto ja asiakasvirrat kasvuun hakukoneoptimoinnilla

Tampereen Rakennustiimi Oy halusi tavoittaa uusia asiakkaita, parantaa yrityksen verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa liiketoimintaansa Pirkanmaan alueella. Näistä lähtökohdista yritykselle rakennettiin Fonectan toimesta uudet kotisivut, ja niiden löydettävyyttä parannettiin hakukoneoptimoinnilla, Google-hakusanamainonnalla sekä Fonecta Kontakti -palvelulla. Aiemmin yrityksen kotisivujen kautta ei juurikaan tullut uusia asiakkaita, mutta toisin on nyt: arviolta 80% yrityksen uusista asiakkaista ja urakoista saadaan nykyään verkon kautta. Tehokas verkkomarkkinointi on syynä myös liikevaihdon kasvuun, jonka toimitusjohtaja Juha Honkala arvioi nelinkertaistuvan tämän vuoden aikana.

”Yllätyin positiivisesti Fonectan palveluvalikoimasta ja asiantuntevasta sekä henkilökohtaisesta palvelusta. Koen, että minulla on juuri oikea kumppani hoitamassa yritykseni markkinointia.” Juha Honkala / Tampereen Rakennustiimi
Kiinnostuitko? Soita asiantuntijoillemme Tampereella – me kerromme sinulle lisää!
Antti Koskela
Myyntiryhmän päällikkö
040 077 7807
Kimmo Laaksonen
Asiakkuuspäällikkö
050 400 0705
Kalle Mäkinen
Avainasiakaspäällikkö
044 570 8872
Tilaa ilmainen hakukoneoptimoinnin alkuanalyysi!
Kerää klikit
70 %
Hakukoneissa 1. hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 70% kaikista klikeistä
Paranna laatua
2,63
Pirkanmaan yritysten kotisivujen laatupisteet ovat keskimäärin 2,63/5
Huomioi responsiivisuus
42,6 %
Pirkanmaan yritysten kotisivuista 42,6 % ei ole mobiiliystävällisiä
Testaa nykyisten kotisivujesi laatu! »
Hakukoneoptimoinnin asiakkaitamme Tampereella ja Pirkanmaalla
R.K. Salon Lakkitehdas Oy
Tulokset

Verkkokaupan euromääräinen myynti +30 %

Kampanjassa esitellyn tuoteryhmän verkkovierailut kaksinkertaistettiin

Some-seuraajien määrä +61 %

Lue lisää
Tampereen rakennustiimi
Tulokset

Liikevaihdon arvioidaan nelinkertaistuvan

80% uusista asiakkaista tavoitetaan verkon kautta

Uusia asiakkaita ja urakoita tulee tasaisena virtana verkkosivujen kautta

Lue lisää
Näytä lisää
Tule käymään meillä!

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen ja tule kahville juttelemaan siitä, minkälaista hakukoneoptimointia voisimme tarjota sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Tampereen toimistolla osoitteessa Satakunnankatu 18 A, 33210 TAMPERE. Aloitetaan tuloksellinen hakukoneoptimointi yrityksellesi!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää hakukoneoptimoinnista paikallisilta asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.