Hakukoneoptimointi Helsinki

Miten yrityksesi verkkosivut sijoittuvat Googlen hakutuloksissa? Löydytkö, kun asiakkaasi etsivät sinua tärkeimmillä hakusanoilla? Fonectan paikallisten asiantuntijoiden toteuttama hakukoneoptimointi auttaa verkkosivujasi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa sekä parantaa sivustosi kokonaisvaltaista laatua.

Tiedätkö, miten sinun yrityksesi sijoittuu hakutuloksissa?

Tilaa maksuton analyysi »
Tuloksellinen hakukoneoptimointi | Helsinki ja Uusimaa
Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa sitä, että verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden, pääasiassa Googlen, luonnollisissa hakutuloksissa parannetaan ja että sivustoa optimoidaan suoriutumaan paremmin teknisesti. Optimoinnilla saavutettava hyvä orgaaninen löydettävyys tuo sivuillesi ilmaisia kävijöitä, etkä välttämättä tarvitse ollenkaan maksullista mainontaa. Hakukoneoptimointi sopii etenkin paikallisten palveluiden ja tuotteiden myyntiin. Fonectan kokeneiden SEO-ammattilaisten tekemä hakukoneoptimointi Helsingin ja Uudenmaan seudulle parantaa kotisivujesi laatua, nostaa sivustosi ohi kilpailijoiden ja tuo lisää ostavia asiakkaita.
Paranna sijoitustasi

Hakukoneissa ensimmäisen hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 91 % kaikista klikeistä; siksi verkkosivuston hyvä sijoittuminen on tärkeää. Ammattilaisen tekemällä hakukoneoptimoinnilla varmistat, että yrityksesi löytyy mahdollisimman korkealta kaikilla tärkeillä hakutermeillä.

Vakuuta sisällöllä

SEO-asiantuntijoidemme tekemän teknisen hakukoneoptimoinnin lisäksi verkkosivuston laatua ja löydettävyyttä voidaan parantaa tekstisisällöllä. Fonectalla sisällöntuotannon ammattilaiset kirjoittavat verkkosivuillesi laadukasta, juuri sinun yrityksellesi räätälöityä, hakukoneoptimoitua sisältöä.

Päihitä kilpailijat

Hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi nousemaan Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Hyvä sijoitus hakutuloksissa viestii tiedon etsijälle, että kyseessä on varteenotettava yritys alalla, jonka palveluihin kannattaa tutustua. Optimoinnin avulla lisäät liikennettä sivustollesi ja parannat konversiota.

Tutustu hakukoneoptimoinnin paketteihin »
Hakukoneoptimoinnilla erinomainen löydettävyys ja roimasti lisää myyntiä

Pakkauskoneita valmistavan Multivac Oy:n hakukonelöydettävyys oli ennen yhteistyötä Fonectan kanssa hyvin heikko. Tilannetta lähdettiin korjaamaan Fonectan SEO-asiantuntijoiden tekemän hakukoneoptimoinnin avulla, jonka tavoitteena oli parantaa yrityksen näkyvyyttä ja löydettävyyttä hakukoneissa. Yhteistyön tuloksena asiakkaan hakukonenäkyvyys on parantunut selkeästi: sivuston kävijämäärät ovat nousseet kuukausitasolla parhaimmillaan yli kaksinkertaiseksi eli 110 % ja verkkokaupalle on saatu roimasti lisämyyntiä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Fonectan kanssa – hakukonetulokset todellakin puhuvat puolestaan.” Pia Enkovaara / Multivac Oy
Kiinnostuitko? Soita asiantuntijoillemme Helsingissä – me kerromme sinulle lisää!
Eero Aro
Asiakaspäällikkö
041 537 4588
Merle Parind
Asiakaspäällikkö
040 653 1250
Tilaa ilmainen hakukoneoptimoinnin alkuanalyysi!
Kerää klikit
70 %
Hakukoneissa 1. hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 70% kaikista klikeistä
Paranna laatua
2,60
Uudenmaan yritysten kotisivujen laatupisteet ovat keskimäärin 2,60/5
Huomioi responsiivisuus
42,2 %
Uudenmaan yritysten kotisivuista 42,2 % ei ole mobiiliystävällisiä
Testaa nykyisten kotisivujesi laatu! »
Hakukoneoptimoinnin asiakkaitamme Helsingissä ja Uudellamaalla
Airport Hotel Bonus Inn
Tulokset

Liikevaihdon kasvu yli 20 %

Hotellivarausten kasvu omien verkkosivujen kautta +122 %

Varausten euromääräinen kasvu +103 %

Lue lisää
Multivac Oy
Tulokset

Kävijämäärät nousseet kuukausitasolla jopa 110 %

Lue lisää
Novosan
Tulokset

Liikevaihdon kasvu 35 %

Sivuston kävijämäärän kasvu 40 % ja tason vakiintuminen

Tasainen konversio kävijöistä liideiksi chat-palvelun avulla

Lue lisää
Näytä lisääNäytä lisää
Tule käymään!

Mikäli hakukoneoptimointi tai muut digitaalisen markkinoinnin palvelumme kiinnostavat, varaa aika maksuttomaan tapaamiseen ja tule toimistollemme juttelemaan siitä, minkälaisia ratkaisuja voisimme tarjota juuri sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Helsingin toimipisteessämme osoitteessa Televisiokatu 4. Aloitetaan tuloksellinen hakukoneoptimointi yrityksellesi!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää hakukoneoptimoinnista paikallisilta asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.