Google-mainonta Pori

Haluaisitko yrityksellesi lisää asiakkaita verkosta? Panosta Google-mainontaan! Fonectan kokeneiden Google-mainonnan asiantuntijoiden suunnittelemalla mainoskampanjalla tavoitat palveluitasi hakevat asiakkaat tehokkaasti Porissa ja Satakunnassa, sekä napsit heidät kävijöiksi kotisivuillesi. Fonecta on Googlen sertifioima mainoskumppani.

Kuinka paljon kävijöitä voisit saada kotisivuillesi? Pyydä ilmainen arvio!

Tilaa maksuton arvio tästä »
Tehokas Google-mainonta | Pori ja Satakunta
Tiesitkö, että suomalaisista jopa 83% aloittaa tarvitsemansa tuotteen tai palvelun hakemisen verkosta? Tämä tarkoittaa ylivoimaista enemmistöä potentiaalisista asiakkaistasi. Samalla kun asiakkaiden tiedonhaku- ja ostokäyttäytyminen on muuttunut ja siirtynyt entistä vahvemmin verkkoon, on myös mainostajan oltava ajan tasalla. Siksi fiksun yrittäjän valinta onkin ajatuksella suunniteltu ja toteutettu Google-mainonta, joka on kustannustehokas vaihtoehto tulokselliseen mainostamiseen paikallisesti. Fonectan asiantuntijat tekevät yrityksellesi laadukasta Google-mainontaa Porin ja Satakunnan seudulla toteuttaen mainoskampanjasi tarpeidesi mukaan joko hakusanamainontana, display-mainontana tai remarketing-mainontana.
Ammattilaisten suunnittelemaa mainontaa

Fonectalla Google-mainonnan ammattilainen suunnittelee kampanjasi hakusanat ja mainostekstit, aluekohdistukset sekä muut asetukset tekemänsä alkukartoituksen perusteella. Näin syntyy oikealle yleisölle kohdennettu, tarpeitasi vastaava ja tehokas Google-mainoskampanja.

Mainoskampanja, joka on aina ajan tasalla

Mainonnan asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat kampanjaasi löytääkseen parhaat mahdolliset hakusanat ja mainostekstit sekä maksimoidakseen relevantin kävijäliikenteen sivustollesi. Voit myös itse tehdä muutoksia kampanjaasi − asiakastukemme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

Säännöllinen ja läpinäkyvä raportointi

Haluamme pitää sinut ajan tasalla mainoskampanjasi toimivuudesta, joten lähetämme sinulle kuukausittain raportin hakusanoista ja kävijöiden määrästä. Raportissa on myös laskuerittelyn, josta näet ettei kanssasi sovittua mainostuksen maksimisummaa koskaan ylitetä.

Tutustu Google-mainontaan »
Kiinnostuitko? Soita Google-mainonnan asiantuntijoillemme ja kysy lisää!
Kristian Tuisku
Myyntiryhmän päällikkö
040 021 1393
Selvitä, miten yrityksesi löytyy tällä hetkellä Googlesta!
Google-haut
30 milj.
Suomalaiset tekevät Googlessa päivittäin jopa 30 miljoonaa hakua
Etsivä löytää
83 %
83 % suomalaisista aloittaa yritysten, tuotteiden ja palveluiden etsimisen hakukoneesta
Toteutetut kampanjat
70 000
Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo yli 70 000 Google-mainoskampanjaa
Miten asiakkaat etsivät palveluitasi? »
Tule käymään!

Varaa aika tapaamiseen ja poikkea kahville juttelemaan siitä, minkälaista Google-mainontaa voisimme tarjota juuri sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Porin toimistolla osoitteessa Pohjoisranta 11 F. Katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivimmat mainosratkaisut, joiden avulla saat uusia asiakkaita verkosta!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää Google-mainonnasta paikalliselta asiantuntijaltamme!

Jätä yhteystietosi, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.