Google-mainonta Mikkeli

Hanki helposti lisää asiakkaita verkosta! Paikallisten Google-mainonnan asiantuntijoidemme suunnittelemalla mainoskampanjalla tavoitat potentiaaliset asiakkaat Mikkelin ja Etelä-Savon seudulla napsien heidät kävijöiksi ensin kotisivuillesi ja sitten yritykseesi. Fonecta on Googlen sertifioima mainoskumppani.

Kuinka paljon kävijöitä voisit saada kotisivuillesi? Pyydä ilmainen arvio!

Tilaa maksuton arvio tästä »
Tehokas Google-mainonta | Mikkeli ja Etelä-Savo
Tiesitkö, että jopa 83 % suomalaisista aloittaa tuotteen tai palvelun hakemisen verkosta? Siksi yksi yrityksen parhaimmista markkinointikeinoista onkin ajatuksella suunniteltu ja toteutettu Google-mainonta, joka on kustannustehokas vaihtoehto tulokselliseen mainostamiseen. Yrityksen on näyttävä verkossa ja nimenomaan sen suosituimmassa hakukoneessa Googlessa, jos se haluaa tavoittaa asiakkaansa – sekä nykyiset että potentiaaliset uudet asiakkaat. Tähän Google-mainonta on tehokas ratkaisu, sillä sen avulla tavoitat paikallisesti juuri ne asiakkaat, joita toivotkin. Fonectan mainosasiantuntijat tekevät yrityksellesi laadukasta Google-mainontaa Mikkelin ja muun Etelä-Savon seudulla toteuttaen mainoskampanjasi tarpeidesi mukaan joko hakusanamainontana, display-mainontana tai remarketing-mainontana.
Ammattilaisten suunnittelemaa mainontaa

Fonectalla Google-mainonnan ammattilainen suunnittelee kampanjasi hakusanat ja mainostekstit, aluekohdistukset sekä muut asetukset tekemänsä alkukartoituksen perusteella. Näin syntyy oikealle yleisölle kohdennettu, tarpeitasi vastaava ja tehokas Google-mainoskampanja.

Mainoskampanja, joka on aina ajan tasalla

Mainonnan asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat kampanjaasi löytääkseen parhaat mahdolliset hakusanat ja mainostekstit sekä maksimoidakseen relevantin kävijäliikenteen sivustollesi. Voit myös itse tehdä muutoksia kampanjaasi ja lisäksi asiakastukemme on käytettävissäsi aina tarvittaessa.

Säännöllinen ja läpinäkyvä raportointi

Haluamme pitää sinut ajan tasalla mainoskampanjasi toimivuudesta, joten lähetämme sinulle kuukausittain raportin hakusanoista ja sivustovierailujen määrästä. Raportissa on myös laskuerittely, josta näet ettei kanssasi sovittua mainostuksen maksimisummaa koskaan ylitetä.

Tutustu Google-mainontaan »
Kiinnostuitko? Soita asiantuntijallemme, joka kertoo sinulle lisää!
Sami Mäkinen
Asiakaspäällikkö
040 661 7147
Henry Tuikka
Asiakaspäällikkö
044 752 4515
Selvitä, kuinka paljon asiakkaita voisit saada Mikkelin seudulla!
Google-haut
30 milj.
Suomalaiset tekevät Googlessa päivittäin jopa 30 miljoonaa hakua
Etsivä löytää
83 %
Suomalaisista 83 % aloittaa yritysten, tuotteiden ja palveluiden etsimisen hakukoneesta
Toteutetut kampanjat
70 000
Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo yli 70 000 Google-mainoskampanjaa
Miten asiakkaat etsivät palveluitasi? »
Google-mainonnan asiakkaitamme Mikkelissä ja Etelä-Savossa
Hinaus Liikanen
Tulokset

Kotisivut löydetään helpommin

Yhteydenottojen määrä lisääntynyt

Myynti kasvanut

Lue lisää
Tule käymään!

Mikäli haluaisit tulla kasvotusten juttelemaan siitä, minkälaista Google-mainontaa voisimme tehdä juuri sinun yrityksellesi, varaa aika maksuttomaan tapaamiseen. Mikkelin ja Etelä-Savon seudun asiakkaita lähin toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, jossa asiantuntijamme on käytettävissäsi osoitteessa Piippukatu 11. Valitaan yhdessä yrityksellesi sopivat mainosratkaisut, joiden avulla saat uusia asiakkaita verkosta!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää Google-mainonnasta paikalliselta asiantuntijaltamme!

Jätä yhteystietosi, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.