Google-mainonta Lahti

Haluaisitko saada lisää asiakkaita verkosta? Panosta Google-mainontaan! Fonectan kokeneiden Google-mainonnan asiantuntijoiden suunnittelemalla mainoskampanjalla tavoitat palveluitasi hakevat, potentiaaliset asiakkaat Päijät-Hämeessä ja napsit heidät kävijöiksi kotisivuillesi. Fonecta on Googlen sertifioima mainoskumppani.

Minkälainen on sinun kotisivujesi kävijäpotentiaali? Pyydä ilmainen arvio!

Tilaa maksuton arvio tästä »
Tehokas Google-mainonta | Lahti ja Päijät-Häme
Jopa 83 % suomalaisista aloittaa tuotteen tai palvelun hakemisen verkosta; siksi yrittäjän kannattaakin panostaa Google-mainontaan. Yrityksen on näyttävä verkossa ja nimenomaan sen suosituimmassa hakukoneessa Googlessa, jos se haluaa tavoittaa asiakkaansa – sekä nykyiset että potentiaaliset uudet asiakkaat. Google-mainonta onkin kustannustehokas vaihtoehto tulokselliseen mainostamiseen esimerkiksi kalliin lehtimainonnan sijaan. Fonectan paikalliset mainosasiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat yrityksellesi laadukasta Google-mainontaa Lahti – Päijät-Häme -akselilla niin hakusanamainontana kuin display- ja remarketing-mainontanakin.
Ammattilaisten suunnittelemaa mainontaa

Fonectalla Google-mainonnan ammattilainen suunnittelee kampanjasi hakusanat ja mainostekstit, aluekohdistukset sekä muut asetukset tekemänsä alkukartoituksen perusteella. Näin syntyy oikealle yleisölle kohdennettu, tarpeitasi vastaava ja tehokas Google-mainoskampanja.

Mainoskampanja, joka on aina ajan tasalla

Mainonnan asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat kampanjaasi löytääkseen parhaat mahdolliset hakusanat ja mainostekstit sekä maksimoidakseen relevantin kävijäliikenteen sivustollesi. Voit myös itse tehdä muutoksia kampanjaasi ja lisäksi asiakastukemme on käytettävissäsi aina tarvittaessa.

Säännöllinen ja läpinäkyvä raportointi

Haluamme pitää sinut ajan tasalla mainoskampanjasi toimivuudesta, joten lähetämme sinulle kuukausittain raportin hakusanoista ja sivustovierailujen määrästä. Raportissa on myös laskuerittely, josta näet, ettei asiakkaan kanssa sovittua mainostuksen maksimisummaa koskaan ylitetä.

Tutustu Google-mainontaan »
Kiinnostuitko? Soita Google-mainonnan asiantuntijoille – me kerromme sinulle lisää!
Eero Aro
Asiakaspäällikkö
041 537 4588
Merle Parind
Asiakaspäällikkö
040 653 1250
Selvitä, kuinka paljon asiakkaita voisit saada Lahden seudulla!
Google-haut
30 milj.
Suomalaiset tekevät Googlessa päivittäin jopa 30 miljoonaa hakua
Etsivä löytää
83 %
Suomalaisista 83 % aloittaa yritysten, tuotteiden ja palveluiden etsimisen hakukoneesta
Toteutetut kampanjat
70 000
Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo yli 70 000 Google-mainoskampanjaa
Miten asiakkaat etsivät palveluitasi? »
Google-mainonnan asiakkaitamme Lahdessa ja Päijät-Hämeessä
Nosto-ovet Väinö Ripatti
Tulokset

Yrityksen yhteystiedot löytyvät kartoista, navigaattoreista ja hakukoneista oikein. Sivustolle ohjataan Googlesta potentiaalisia asiakkaita, joita palvellaan laadukkaan chat-palvelun avulla.

Lue lisää
Päijät-Remontti Oy
Tulokset

Hyvin on tullut lisää asiakkaita ja yhteydenpito Fonectan kanssa on sujuvaa. Yrittäjä arvostaa helppoutta kun kumppanina on osaava tekijä.

Lue lisää
Stone Breakers Finland Oy
Tulokset

Haasteena on ollut löytää oikeat asiakkaat. Google-kampanja auttoi yritystä löytymään paremmin ja toi uusia yhteydenottoja.

Lue lisää
Näytä lisääNäytä lisää
Tule käymään meillä!

Lahden ja Päijät-Hämeen seudun asiakkaita lähinnä oleva toimistomme sijaitsee Helsingissä. Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen ja tule juttelemaan siitä, minkälaista Google-mainontaa voisimme tarjota sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Helsingin toimistolla osoitteessa Televisiokatu 4. Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopivimmat mainosratkaisut, joiden avulla saat uusia asiakkaita verkosta!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää Google-mainonnasta asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.