Google-mainonta Helsinki

Hanki lisää asiakkaita verkosta − panosta Google-mainontaan! Fonectan helsinkiläisten Google-mainonnan asiantuntijoiden suunnittelemalla mainoskampanjalla tavoitat palveluitasi hakevat, potentiaaliset asiakkaat Uudellamaalla ja napsit heidät kävijöiksi kotisivuillesi. Fonecta on Googlen sertifioima mainoskumppani.

Minkälainen on sinun kotisivujesi kävijäpotentiaali? Pyydä ilmainen arvio!

Tilaa maksuton arvio täältä »
Tehokas Google-mainonta | Helsinki ja Uusimaa
Jopa 83% suomalaisista aloittaa tuotteen tai palvelun hakemisen verkosta. Samalla kun asiakkaiden tiedonhaku- ja ostokäyttäytyminen muuttuu, on myös mainostajan oltava ajan tasalla. Fiksun yrittäjän kannattaakin panostaa Google-mainontaan, joka on kustannustehokas vaihtoehto tulokselliseen mainostamiseen esimerkiksi kalliin lehtimainonnan sijaan. Fonectan helsinkiläiset mainosasiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat yrityksellesi laadukasta Google-mainontaa Helsinki-Uusimaa -akselilla niin hakusanamainontana, display-mainontana tai remarketing-mainontanakin.
Asiantuntijoiden suunnittelemaa mainontaa

Fonectalla paikallinen Google-mainonnan ammattilainen suunnittelee kampanjasi hakusanat ja mainostekstit, aluekohdistukset sekä muut asetukset tekemänsä alkukartoituksen perusteella. Näin syntyy oikealle yleisölle kohdennettu, tarpeitasi vastaava ja tehokas Google-mainoskampanja.

Mainoskampanja, joka on aina ajan tasalla

Mainonnan asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat kampanjaasi löytääkseen parhaat mahdolliset hakusanat ja mainostekstit sekä maksimoidakseen relevantin kävijäliikenteen sivustollesi. Voit myös itse tehdä muutoksia kampanjaasi − asiakastukemme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

Säännöllinen ja läpinäkyvä raportointi

Haluamme pitää sinut ajan tasalla mainoskampanjasi toimivuudesta, joten lähetämme sinulle kuukausittain raportin hakusanoista ja sivustovierailujen määrästä. Raportissa eritellään myös laskutusta, joka ei koskaan ylitä kanssasi sovittua mainostuksen maksimisummaa.

Tutustu Google-mainontaan »
Nelinkertaistunut liikevaihto 3 vuoden aikana

Savupiippuja ja hormeja maahantuovan Hormexin haasteena oli tavoittaa asiakkaat verkossa ja kasvattaa liiketoimintaansa. Kolmen vuoden aikana yhteistyö Fonectan kanssa on tuottanut hienosti tulosta: liikevaihto on 4-kertaistunut ja nykyään asiakkaat tavoitetaan parhaiten nimenomaan verkossa. Menestyksen salaisuutena ovat huolellisesti laadittu verkkomainonta sekä verkkolöydettävyyden ja hakukoneoptimoinnin käyttöönotto. Lisäksi remarketing-mainonta eli uudelleenmarkkinointi muistuttaa aiemmin verkkosivuilla vierailleita Hormexin palveluista. Kaikki nämä toimet tuovat lisää liikennettä kotisivuille, yhteydenottoja sekä uusia, ostavia asiakkaita.

”Tavoitamme asiakkaamme nykyään huomattavasti paremmin netin avulla kuin messuja kiertämällä. Pitkäjänteinen kumppanuus Fonectan kanssa on mahdollistanut asiakastöihin keskittymisen markkinoinnin sijaan – tästä hyödymme niin me kuin asiakkaammekin.” Henri Turunen / Hormex Oy
Me kerromme sinulle lisää – soita Google-mainonnan asiantuntijoille Helsingissä!
Emmi Mikkola
Asiakaspäällikkö
050 593 4677
Salla Vainionpää
Asiakaspäällikkö
040 357 2543
Eero Aro
Asiakaspäällikkö
041 537 4588
Selvitä, kuinka paljon asiakkaita voisit saada Helsingin seudulla!
Google-haut
30 milj.
Suomalaiset tekevät Googlessa päivittäin jopa 30 miljoonaa hakua
Etsivä löytää
83 %
83 % suomalaisista aloittaa yritysten, tuotteiden ja palveluiden etsimisen hakukoneesta
Toteutetut kampanjat
70 000
Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo yli 70 000 Google-mainoskampanjaa
Miten asiakkaat etsivät palveluitasi? »
Google-mainonnan asiakkaitamme Helsingissä ja Uudellamaalla
Tulokset

Liikevaihto on 4-kertaistunut kolmessa vuodessa

Verkkonäkyvyys on kasvanut merkittävästi

Lue lisää
Tulokset

Merkittävästi parantunut verkkolöydettävyys

Liikevaihdon kasvua

Uusia asiakkaita verkon kautta

Lue lisää
Tulokset

Tavaratilausten määrän kasvu 35 %

Kevään kampanjasta tarjouspyyntöjä 35 000 euron arvoisesti

Liikevaihdon kasvu 8 %

Lue lisää
Näytä lisääNäytä lisää
Tule käymään meillä!

Varaa aika tapaamiseen ja poikkea kahville juttelemaan siitä, minkälaista Google-mainontaa voisimme tarjota juuri sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Helsingin toimistolla osoitteessa Televisiokatu 4. Katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivimmat mainosratkaisut, joiden avulla saat uusia asiakkaita verkosta!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää Google-mainonnasta asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.