Digitaalinen markkinointi Turku

Miten sinun yrityksesi löytyy verkosta Varsinais-Suomen alueella? Ovatko yrityksesi tiedot oikein niissä kanavissa, joista potentiaaliset asiakkaat sinua etsivät? Fonecta Kontaktilla varmistat, että yrityksesi löytyy suosituimmista digitaalisista kanavista. Turkulaiset asiantuntijamme auttavat laittamaan yrityksesi verkkolöydettävyyden kuntoon.

Testaa yrityksesi löydettävyys! »
Tehokas digitaalinen markkinointi | Turku ja Varsinais-Suomi
Jos asiakkaasi eivät löydä yritystäsi verkosta, sitä ei käytännössä ole olemassa. Siksi jokaisen yrityksen tulisi panostaa laadukkaaseen digitaaliseen markkinointiin. Fonecta Kontakti -tuotteen avulla digitaalinen markkinointi Turun ja Varsinais-Suomen alueen asiakkaillesi on helppoa ja tehokasta. Kun yrityksesi tiedot löytyvät markkinoiden käytetyimmistä verkkopalveluista, saat enemmän yhteydenottoja ja asiakkaita. Paikalliset asiantuntijamme auttavat sinua optimaalisen verkkolöydettävyyden rakentamisessa.
Yrityksesi tiedot tärkeimmissä medioissa

Fonecta Kontakti vie yrityksesi tiedot kattavasti Suomen suosituimpiin verkkopalveluihin − sinne, mistä asiakkaat yrityksesi palveluita ja tuotteita etsivät. Digitaalinen markkinointi on hyödyllinen & kustannustehokas investointi niin pienelle kuin isollekin yritykselle.

Helppo päivittäminen yhdestä paikasta

Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit vaivattomasti yrityksesi tärkeitä tietoja, kuten yhteystietoja ja aukioloaikoja. Voit päivittää haluamasi muutokset yhdellä kertaa kaikkiin eri verkkopalveluihin. Asiakastukemme on käytettävissäsi aina, kun sitä tarvitset.

Lisää asiakaskontakteja

Fonecta Kontaktin avulla saat lisää yhteydenottoja ja asiakkaita markkinoiden käytetyimmistä verkkopalveluista, kuten Fonecta.fi, Finder.fi, Google ja Facebook. Löydettävyyden kannalta on tärkeää, että yrityksesi tiedot löytyvät yhteneväisinä mahdollisimman monessa eri mediassa.

Tutustu Kontakti-tuotteeseen »
Lisää asiakkaita verkosta

Pizzataxi otti käyttöön Fonectan Kontakti-palvelun, jotta asiakkaat löytäisivät yrityksen verkkokaupan ja ravintolat paremmin. ”Aiemmin, kun asiakas haki hakupalvelussa Pizzataxi-hakusanalla, ei lähintä toimipistettä välttämättä löytynyt. Nyt olemme löydettävissä yhtenäisellä ilmeellä ja mikä tärkeintä, tiedot ovat oikein.” kertoo Pizzataxin toimitusjohtaja Sari Keinänen. Keskiostos sekä kokonaismyynti kasvoivat paremman löydettävyyden ansiosta.

”Investointi maksoi itsensä takaisin jo 6 viikossa. Valitsemamme digitaalinen ratkaisu on vaikuttanut myyntiä lisäävästi, vaikka varsinaista mainontaa ei ole tehty." Sari Keinänen, Toimitusjohtaja
Me kerromme sinulle lisää – soita digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille Turussa
Jonna Nenonen
Asiakaspäällikkö
040 640 1845
Katja Kvist
Asiakaspäällikkö
040 487 4071
Emilia Lepistö
Asiakaspäällikkö
040 702 9662
Selvitä, kuinka paljon asiakkaita voisit saada Turun seudulla!
Mobiilihaut
92 %
Älypuhelimen omistajista 92 % on etsinyt paikallisia yritystietoja puhelimellaan
Kontakteja
961049
Fonecta on toimittanut 961 049 kappaletta suoria yhteydenottoja Varsinais-Suomen alueen yrityksille
Tutustu
47,9 %
47,9 % Varsinais-Suomen asukkaista tutustuu yritysten tietoihin Fonectan kanavissa mobiililla
Miten sijoitut hakutuloksissa? »
Kontakti-asiakkaitamme Turussa ja Varsinais-Suomessa
Ajo-Opet
Tulokset

Toimivat kotisivut, joille asiakkaat löytävät

Lue lisää
Irkku Ky
Tulokset

Fonectan palvelujen kautta on tullut sopivasti asiakkaita ja he löytävät meidät hyvin

Lue lisää
VM-Autolasi Oy
Tulokset

Fonecta auttoi yrittäjää tavoittamaan uusia asiakkaita verkosta sekä helpotti yrittäjän kiireitä vastaamalla asiakkaiden kyselyihin yrittäjän puolesta ja keräämällä tarjouspyynnöt talteen chatin avulla.

Lue lisää
Näytä lisääNäytä lisää
Tule käymään!

Varaa aika tapaamiseen ja poikkea kahville juttelemaan siitä, minkälaista digitaalista markkinointia voisimme tarjota juuri sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Turun toimistolla osoitteessa Joukahaisenkatu 1, 20520 TURKU. Fonecta on paikallinen palveluntarjoaja – katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivat ratkaisut, joiden avulla yrityksesi löydetään verkosta!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää digitaalisesta markkinoinnista asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.