Digitaalinen markkinointi Kouvola

Ovatko yrityksesi tiedot oikein kaikissa niissä kanavissa, joista asiakkaasi sinua etsivät? Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi netistä Kymenlaakson seudulla? Fonectan asiantuntijat laittavat yrityksesi verkkolöydettävyyden kuntoon: Fonecta Kontaktilla varmistat, että yrityksesi löytyy verkon suosituimmista digitaalisista kanavista.

Testaa yrityksesi verkkolöydettävyys! »
Tehokas digitaalinen markkinointi | Kouvola ja Kymenlaakso
Näkyvyys ja löydettävyys verkossa ovat asioita, joihin jokaisen yrityksen tulisi nykyään panostaa. Mutta miksi? Jos asiakkaat eivät löydä yritystäsi netistä, ei yritystäsi käytännössä ole olemassa. Fonecta Kontakti -tuotteen avulla digitaalinen markkinointi Kouvolan ja Kymenlaakson alueen asiakkaillesi on helppoa ja tehokasta. Kun yrityksesi tiedot löytyvät avullamme markkinoiden kaikista käytetyimmistä verkkopalveluista, erotut kilpailijoiden kirjavasta joukosta ja saat enemmän potentiaalisia yhteydenottoja ja asiakkaita. Löydyt juuri niistä paikoista, joista asiakkaasi sinua verkossa etsivät ja pystyt itse helposti päivittämään yrityksesi tietoja keskitetysti. Asiantuntijamme auttavat sinua rakentamaan optimaalisen verkkolöydettävyyden yrityksellesi ja näin menestymään entistä paremmin.
Yrityksesi tiedot tärkeimmissä medioissa

Fonecta Kontakti vie yrityksesi tiedot kattavasti Suomen suosituimpiin verkkopalveluihin − sinne, mistä asiakkaat yrityksesi palveluita ja tuotteita etsivät. Digitaalinen markkinointi on hyödyllinen & kustannustehokas investointi niin pienelle kuin suurellekin yritykselle.

Helppo päivittäminen yhdestä paikasta

Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit vaivattomasti yrityksesi tärkeitä tietoja, kuten yhteystietoja ja aukioloaikoja. Voit päivittää haluamasi muutokset yhdellä kertaa kaikkiin eri verkkopalveluihin. Asiakastukemme on käytettävissäsi aina tarvittaessa.

Lisää asiakaskontakteja

Fonecta Kontaktin avulla saat lisää yhteydenottoja ja asiakkaita markkinoiden käytetyimmistä verkkopalveluista, kuten Fonecta.fi, Finder.fi, Google ja Facebook. Löydettävyyden kannalta on tärkeää, että yrityksesi tiedot löytyvät yhteneväisinä mahdollisimman monessa eri mediassa.

Tutustu Kontakti-tuotteeseen »
Lisää elinvoimaa yritykselle digimarkkinoinnilla

Kun Kouvolan seudulta etsitään hyvinvointipalveluita, nousee Nevalainen Marita Ki chi hyvin esille. Ennen Fonecta Kontakti -palvelun käyttöönottoa sekä uusien kotisivujen luomista yrityksen haasteena oli verkkonäkyvyyden parantaminen sekä uusien asiakkaiden hankkiminen. Fonectan palveluiden käyttöönoton jälkeen yrittäjä kokee, että löydettävyys on kasvanut, ja uusia asiakkaita tulee Fonectan kanavien kautta sopivasti. Erilaisia hyvinvointipalveluita tarjoavan yrityksen rauhallinen ja harmoninen palvelukulttuuri siis säilyy, mutta yrittäjän iloksi töitä riittää entistä enemmän.

”Fonectan avulla näkyvyytemme on parantunut ja asiakkaat löytävät meidät. Olen tyytyväinen siihen, miten näymme Fonectan eri palveluissa.” Marita Nevalainen, yrittäjä
Pirauta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille – me kerromme sinulle lisää!
Eero Aro
Asiakaspäällikkö
041 537 4588
Merle Parind
Asiakaspäällikkö
040 653 1250
Selvitä, kuinka paljon asiakkaita voisit saada Kouvolan seudulla!
Mobiilihaut
92 %
älypuhelimen omistajista 92 % on etsinyt paikallisia yritystietoja puhelimellaan
Kontakteja
166662
Fonecta on toimittanut 166 662 kappaletta suoria yhteydenottoja Kymenlaakson alueen yrityksille
Tutustu
49,7 %
Kymenlaakson asukkaista 49,7 % tutustuu yritysten tietoihin Fonectan kanavissa mobiililla
Miten sijoitut hakutuloksissa? »
Kontakti-asiakkaitamme Kouvolassa ja Kymenlaaksossa
Tmi Marita Nevalainen
Tulokset

Löydettävyys on kasvanut

Uusia asiakkaita on Fonectan kanavien kautta tullut sopivasti

Lue lisää
Tule käymään!

Kiinnostuitko? Varaa aika tapaamiseen ja tule juttelemaan siitä, minkälaista digitaalista markkinointia voisimme tarjota sinun yrityksellesi. Kouvolan ja Kymenlaakson asiakkaita lähinnä oleva toimipisteemme sijaitsee Helsingissä. Katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivat ratkaisut, joiden avulla yrityksesi löydetään verkosta – asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Helsingin toimistolla osoitteessa Televisiokatu 4.

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää digitaalisesta markkinoinnista asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.