Perusta päätökset dataan arvailujen sijaan

Tämän päivän liiketoimintapäätökset pohjautuvat tarkkaan asiakastietoon

Data & Analytiikka

Miksi?

Digitalisoitumisen myötä on entistäkin tärkeämpää hyödyntää dataa päätöksen­teossa. Ympäristö muuttuu kovaa vauhtia ja intuitiolle ei ole enää sijaa yrityksen ohjaamisessa. Usein tärkeä data on hajallaan yrityksessä tai sitä ei ole ollenkaan saatavilla. Fonecta auttaa yritystäsi tietojen yhdistämisessä ja avainlukujen tuomisessa näkyväksi johdolle ja koko organisaatiolle. 

Mitä?

Hyödynnämme digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ohjaamisessa Snoobi-verkko­analytiikkaa vuosien kokemuksella ja osaamisella. Analytiikka­työkalua voidaan hyödyntää esimerkiksi sivuston optimoinnissa, markkinoinnin tehokkuuden mittaamisessa tai kävijä­seurannassa. Laajan online-kanava­verkostomme ansiosta tiedämme paljon verkossa liikkuvista kuluttajista. Pystymme kertomaan esimerkiksi liikenteen lähteet, kävijöiden sijainti­tiedot sekä heidän demo­grafiset tietonsa.

Perusta päätökset dataan - tuotteet ja palvelut

Verkkoanalytiikka

Ymmärrä asiakkaidesi verkko­käyttäytymistä ja hyödynnä tehokkaasti verkko­sivujesi kautta kerättyä informaatiota.

  1. Tiedä, mitä verkkosivuillasi tapahtuu

    Analytiikan avulla saat verkko­sivuistasi kaiken mahdollisen potentiaalin irti: Snoobi-analytiikka­työkalu tuottaa selko­kielistä tietoa asiakkaidesi liikkeistä verkko­sivuillasi. Paremman asiakas­ymmärryksen kautta kasvatat verkko­sivujesi merkitystä liike­toiminnallesi.

  2. Kehitä verkkosivujesi toimivuutta ja vetovoimaa

    Analytiikkatyökalun avulla näet, kuinka vetovoimaiset yrityksesi verkkosivut ovat. Tiedät, mitä ihmiset sivuiltasi etsivät ja löytävätkö he hakemansa. Tiedon avulla voit kehittää sivustoasi palvelemaan asiakkaitasi paremmin.

  3. Muuta sivustosi vierailijat näkyviksi

    Analytiikka kertoo, millaisia kuluttajia verkko­sivuillasi käy ja mistä yrityksistä siellä vieraillaan. Kun ymmärrät, millaisia sivusto­kävijäsi ovat, pystyt kohden­tamaan myynti- ja markkinointi­viestejäsi tarkasti oikeille kohde­ryhmille.

Snoobi Analytiikan avulla toimit tiedon, et arvailun varassa. Mittaat, johdat ja kehität digitaalista liike­toimintaasi kattavasti, luotettavasti ja reaaliaikaisesti. Snoobia voidaan hyödyntää erilaisiin web-analytiikan tarpeisiin verkko­sivujen kävijä­seurannasta sosiaaliseen mediaan ja jopa offline-maailmaan. Perinteisen markkinoinnin tehokkuutta voidaan mitata esimerkiksi printti­lehdessä olevan mainoksen qr-koodin avulla. Snoobin avulla näet, kuinka moni mainoksen nähneistä on päätynyt qr-koodin kautta verkko­sivuillesi.

Snoobista saat selville, miten digitaalinen markkinointisi sekä verkkosivusi toimivat ja osaat kehittää niitä oikeaan suuntaan. Saat mm. sivustollasi kävijöiden osto­käyttäytymis­luokitus­tiedon, jolla voit kohdentaa vaikka banneri-kampanjasi entistä tarkemmin. Sisäänrakennetun kysely­työkalun avulla luot helppo­käyttöisiä kyselyitä verkko­sivuillesi, joiden avulla voit parantaa esimerkiksi koti­sivujesi asiakas­kokemusta.

Ilmaisen 30 päivän kokeilujakson voit aktivoida osoitteessa snoobi.fi. Saat työkalun käyttöösi heti ja pääset analysoimaan kävijöitäsi ja tekemään oikeita päätöksiä liiketoimintasi kehittämiseksi jo tänään!

Ota yhteyttä
Aloita ilmainen kokeilu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.