Bloggaajat

Fonectan blogissa fonectalaiset digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen asiantuntijat julkaisevat kirjoituksiaan ja videoblogeja oman asiantuntija-alansa aiheista. Tutustu bloggaajiin, seuraa heitä somessa ja haasta keskusteluun. Esittelyssä näkyvät nykyiset kirjoittajat, blogikirjoituksia on myös jo Fonectalta lähteneiltä asiantuntijoilta.

 

Emilia Dermedesiotis

Digital Operations Managerina

Emilia Dermedesiotis uunnittelee ja toteuttaa Fonectalla digitaalisen mainonnan ratkaisuja eri kanaviin. Emilian intohimona ovat digitaalisen median strategiat ja datakohdennettu mainonta. Vapaa-ajalla Emilian löytää koripallokentiltä tai nuorkauppakamaritoiminnan parista.

Sami Honkanen

Palveluasiantuntija

Sami on asiakaskokemuksen kehittämisen eturintamataistelija ja syttyy erityisesti yhteistyöllä hoidettujen asiakkaiden palautteesta. Työporukan oivaltava ja monimuotoinen huumori värittävät tätä hetkittäin Don Quixotemaista elämäntehtävää herkullisesti. Aika ajoin toiston tarve turhauttaa, muttei kuitenkaan niin etteikö tunnelmaa saisi lukemalla tai liikunnalla parannettua. Nykyisten asiakkaiden eduista huolehtiminen on Samin tekemisen ytimessä, osana hyvää joukkuetta tätä vastuuta kantaa mielellään.

Tero Kallioinen

Analytiikkajohtaja

Tero Kallioinen vetää Fonectan analytiikkatiimiä, joka vastaa sekä yritysasiakkaille tuotettavasta ulkoisesta analytiikasta että Fonectan oman toiminnan ohjaamiseen tarvittavasta sisäisestä analytiikasta. Työroolissa Teron suurin intohimo on analytiikan löydösten kääntäminen käytännön toiminnaksi esimerkiksi asiakkuuksien hoitomallien, markkinoinnin automaation tai liidigeneroinnin kautta. Vapaa-aikansa Tero viettää mieluiten perheen parissa, lenkkipoluilla tai boulderseinällä.

Vesa-Pekka Kirsi

Liiketoimintajohtaja

Vesa-Pekka Kirsi luotsaa Fonectalla B2B-liiketoimintaa. Vesku seuraa silmä kovana digitaalisen kuluttajakäyttäytymisen muutosta ja minkälaista digitaalista disruptiota markkinassa jatkuvasti tapahtuu. Luovuus ja uuden tekeminen inspiroivat tätä musiikin harrastajaa.

Johannes Lindblom

Senior SEO-asiantuntija

Johannes on SEO-tiimin seniori, joka tykkää optimoida sisällöllä ja kahlata sivustojen teknisiä virheitä viikosta toiseen. Hyvät leffat ja tiukasti lajien mukaan rajattu penkkiurheilu innostavat häntä. Hänestä piti tulla NHL-kiekkoilija mutta sarjataso on tällä hetkellä KHL (Kupittaan harrasteliiga). Vapaa-ajalla Johannes ylläpitää myös viskiblogia englanniksi.

Jonna Nenonen

Account Manager

Jonna on myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä nopeatempoinen ja iloinen diginatiivi, jolla on aito halu auttaa ympärillä olevia ihmisiä. Parasta arjessa on nähdä omien asiakkaiden menestyvän liiketoiminnassaan.

Tomi Pihlas

Avainasiakaspäällikkö

Tomi Pihlas työskentelee Fonectalla asiakasrajapinnassa. Hän näkee päivittäin kuinka paljon yrityksillä on hyödynnettävää digitalisaation tuomissa mahdollisuuksissa – ja toisaalta juuri siksi välillä unohdetaan perusasiat: Mitä-Kenelle-Miksi. Vastapainona työlle toimii itsensä haastaminen monipuolisen kuntoilun ja voimailun merkeissä.

Helena Somero

Johtaja, Myynti

Helena Somero vastaa Fonectan PK-ratkaisumyynnin kokonaisuudesta. Hänellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti mediatoimialalla, ja tutuksi ovat tulleet niin suurasiakas-, henkilöasiakas- kuin puhelinmyynninkin toiminnot. Luonteeltaan Helena on positiivinen ja tavoitteellinen optimisti, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan.

Annukka Toivanen

Asiakasymmärryspäällikkö

Annukka työskentelee Fonectalla asiakastutkimusten ja –viestinnän parissa. Häntä sytyttää opiskelu ja asioiden pohtiminen pintaa syvemmältä. Perheen perinnetila ja sitä ympäröivä luonto ovat Annukalle rakas voimavarojen ja inspiraation lähde.

Antti Tukia

Myyntijohtaja

Minna Tuum

Sisältöpäällikkö

Minna on sisältömarkkinoinnin lippua heiluttava esteetikko, joka innostuu hyvistä tyypeistä ja positiivisesta asenteesta. Oikeinkirjoitus ja naseva viestintä ovat hänen sydäntään lähellä, puhuvat eläimet mainoksissa sen sijaan saavat hermon kiristymään. Sisältö ja markkinointi ovat Minnan alaa, erityisesti oikealla tavalla yhdistettynä.