Sisältömarkkinointi

Toteutimme isolle ravintolayritykselle usean ravintolan kokonaismarkkinointiratkaisun. Se käsitti sekä markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta että viestintää, sosiaalisen median sisältösuunnitelman, ravintoloiden sisällä toteutettuja visuaalisia ratkaisuja ja ulkomainontaa. Jokainen kokonaisuus suunniteltiin erikseen omalla ilmeellä ja oikealle kohderyhmälle suunnatulla sisällöllä.

Vaikuta ja vetoa asiakkaisiin mielenkiintoisella, visuaalisesti laadukkaalla sisällöllä

Asiantuntijapalvelut

Miksi?

Markkinoinnin ja mainonnan tavoitteena on välittää tietoa yrityksen tuotteista ja palveluista, kasvattaa tunnettuutta, vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ja saada aikaan haluttu toiminta. Tehokas markkinointi ja viestintä ovat mielenkiintoisen sisällön ja taidokkaan visuaalisen suunnittelun yhteispeliä - huolella suunniteltu, kohderyhmää puhutteleva kokonaisuus, joka on yrityksesi brändin rakentamista parhaimmillaan.

Mitä?

Sisältömarkkinointipalveluidemme avulla varmistat, että yrityksesi viestintä on laadukasta, kekseliästä, erottuvaa ja mielenkiintoista - ja vetoaa asiakkaisiin oikealla tavalla, oikeissa kanavissa. Ammattilaistemme toteuttamat markkinointiviestit ovat tehokkaita, selkeitä, tarjoavat ratkaisun asiakkaan ongelmaan ja vetoavat tunteisiin.

Tuotteet ja palvelut

Sisällöntuotanto

Vakuuta kohderyhmäsi laadukkaalla sisällöllä, oikeissa kanavissa.

 1. Oikea viesti oikeassa kanavassa

  Ammattilaisen tuottama, yrityksesi kohderyhmää puhutteleva sisältö parantaa näkyvyyttä verkossa, lisää uskottavuutta ja tuo uusia asiakkaita. Saat sisältömarkkinoinnin monikanavaiset kokonaisratkaisut Fonectalta nopeasti ja luotettavasti.

 2. Markkinoinnin moniosaajat käytössäsi

  Meillä sisällöntuotantosi on osaavien ja koulutettujen ammattilaisten käsissä. Asiantuntijamme tuottavat oikeakielisen, sisältörikkaan ja yrityksesi näköisen viestin kanavaan kuin kanavaan.

 3. Kohdenna sanomasi Fonectan asiakasdatan avulla

  Tunnemme paitsi asiakkaasi, myös toimialasi. Avullamme viestisi sisältö ja sanoma on aina kohdennettua ja palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Fonectan Sisältömarkkinoinnin palvelujen avulla varmistat, että viestisi sisältö on aina oikeakielistä, oikeaan kanavaan ja oikealle kohderyhmälle suunnattua – oli kyse sitten uutiskirjeestä, blogikirjoituksesta, kotisivujen sisällöistä tai sosiaalisen median nostoista. Toteutamme yrityksellesi markkinoinnin kokonaisratkaisut perusviestinnän suunnittelusta yksityiskohtaiseen sosiaalisen median suunnitelmaan ja ajankohtaisiin artikkeleihin, ja teemme juuri sinun yrityksellesi suunnitellun monikanavaisen sisältömarkkinoinnin vuosikellon yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Meiltä saat sisältömarkkinoinnin suuret ja pienet ratkaisukokonaisuudet sekä b2b että b2c -kohderyhmille. Rautaisten sisältömarkkinoinnin ammattilaisten tiimi takaa nopean ja laadukkaan sisällöntuotannon, sekä oikeanlaisen, kohdennetun markkinointiviestin juuri sinun kohderyhmällesi.

Ota yhteyttä

Visuaalinen suunnittelu

Onnistunut visuaalinen ilme herättää asiakkaan kiinnostuksen ja ohjaa toimintaan.

 1. Ensivaikutelma on tärkein

  Yrityksesi näköinen, moderni ja yhdenmukainen yritysilme luo asiakkaillesi kuvan ammattitaitoisesta ja luotettavasta yrityksestä. Ei ole samantekevää, miltä näytät. Ammattilaisen suunnittelema yhtenäinen ilme takaa, että näyttäydyt asiakkaillesi aina parhaassa valossa.

 2. Vetoa tunteisiin ja aktivoi visuaalisuudella

  Taidokas visuaalinen suunnittelu yhdistää muodot ja toiminnallisuudet niin, että käyttäjä aktivoituu toimimaan – esimerkiksi ostamaan tai ottamaan yhteyttä. Hyvin toteutetut sivustot vetoavat myös oikealla tavalla tunteisiin, sillä suuri osa ostopäätöksistä tehdään tunteilla (vain n. 5-10% ostopäätöksistä tehdään rationaalisin perustein).

 3. Visuaalisen suunnittelun ammattilaiset toteutusten takana

  Ammattitaitoiset suunnittelijamme toteuttavat yrityksellesi yhtenäisen, modernin ja asiakkaitasi puhuttelevan ilmeen, joka toimii saumattomasti eri kanavissa digistä printtiin. Tunnemme eri kanavat ja niiden vaatimukset, ja sopeutamme yritysilmeesi toimimaan niissä jokaisessa tehokkaasti.

Onnistunut visuaalinen ulkoasu tukee yrityksesi brändiä sekä liiketoiminnan tavoitteita ja herättää luottamusta. Fonectan asiantuntijoiden avulla saat yrityksellesi yhdenmukaisen brändi-ilmeen ja toimivat visuaalisen suunnittelun ratkaisut niin digimarkkinoinnin kanaviin kuin printtikanaviin. Meiltä hoituvat niin vaativat kotisivuratkaisut, muut digitaalisen markkinoinnin toteutukset kuin ikkunateippaukset, messuosastojen suunnittelu, lehtimainonta sekä bussimainokset – ja paljon muuta. Suunnittelemamme ilmeen pohjalta saat halutessasi myös graafisen ohjeistuksen, jota voit soveltaa kaikkeen markkinointiviestintään.

Visuaalisen suunnittelun ratkaisumme ovat aina yrityksesi tavoitteiden ja kohderyhmän mukaisia. Tunnemme suomalaiset yritykset ja niiden asiakkaat ja pystymme toteuttamaan kunkin yrityksen oman ilmeen aina juuri heidän asiakkaitaan parhaiten puhuttelevalla tavalla.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.