Facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Sopimuskausi

Sopimus astuu voimaan tilauksen tilauspäivästä ja on voimassa tilausvahvistuksessa mainitun ajan. Facebook-kampanja voi olla voimassa joko määräajan tai toistaiseksi. Määräaikainen sopimus voidaan irtisanoa yhden kuukauden irtisanomisajalla määräaikaisjakson (6 tai 12 kuukautta) umpeuduttua. Toistaiseksi voimassa olevan kampanjan alun määräaikaisjakson pituus on mainittu tilausvahvistuksessa.

Kampanjan voimassaoloajaksi lasketaan se aika, jonka kampanja on ollut aktiivisena Facebookissa. Mahdollisia kampanjan tauotuksia ei lasketa mukaan mainostusaikaan.

Laskutus

Facebook-kampanjan hinta koostuu aloitusmaksusta sekä kuukausimaksusta. Kuukausimaksu jakautuu palvelupalkkion ja mediakustannuksen välillä tilausvahvistuksessa mainitulla tavalla. Facebook-kampanja laskutetaan kokonaisuudessaan viiden päivän kuluttua tilauksesta.

Kampanjan aloitus

Fonectan asiantuntijat käynnistävät kampanjan puolestasi. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kampanja käynnistyy. Tämän jälkeen kampanjaan voi tehdä muutoksia olemalla yhteydessä Fonectan asiakaspalveluun.

Raportointi

Voit seurata kampanjan tuloksia Oma Fonecta -palvelussa. Saat lisäksi kampanjan tärkeimmistä tunnusluvuista kuukausittain sähköpostiraportin.

Hanki nostetta yrityksellesi näkymällä maailman suosituimmassa digimediassa.