Finder

Finder

Mikä on sopimusasiakkaiden Finder-palvelu?

Yrityskäyttäjille suunnatun palvelun avulla voi hakea suomalaisten yritysten ja henkilöiden yhteystietoja sekä tarkempia tietoja yrityksistä ja päättäjistä. Palvelun kautta on myös mahdollista lähettää tekstiviestejä.

Miten saan yritykselleni käyttöön Finder-palvelun?

Yrityksen edustajana voit tilata maksuttomat koekäyttötunnukset Finder-palveluun ja näin tutustua palveluun veloituksetta viikon ajan. Tilaa maksuttomat koekäyttötunnukset täältä. Saat yrityksellesi Finder-palvelun käyttöön myös ottamalla yhteyttä Finder Asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen finder@fonecta.com tai soittamalla numeroon 020 692 999 (puhelinnumeron hintatiedot).

Palveluun kirjautuminen

Sopimusasiakkaiden Finder-palveluun kirjaudutaan osoitteessa www.finder.fi yrityksen omilla Finder-tunnuksilla. Sopimuskohtaisesti käyttäjätunnistus voi tapahtua myös ip-osoitteen perusteella, jolloin käyttäjä on automaattisesti kirjautuneena Finder-palveluun siirtyessään osoitteeseen www.finder.fi.

Jos palveluun kirjautuminen ei onnistu

Jos kirjautuminen Finder-palveluun epäonnistuu, tarkistathan kopioineesi salasanan niin, ettei alkuun tai loppuun jää välilyöntejä.
Voit myös kokeilla kirjautumista toisella selaimella, kuten Google Chromella, Mozilla Firefoxilla, Safarilla tai Internet Explorerilla. Jos selaimesi versio on kovin vanha, voi se aiheuttaa ongelmia.
Jos kirjautuminen näistä keinoista huolimatta epäonnistuu, otathan yhteyttä Finderin asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen finder@fonecta.com tai soittamalla numeroon 020 692 999 (puhelinnumeron hintatiedot).

Tilauksen voimassaolo

Tilaus on voimassa tilauspäivästä 12 kuukautta kerrallaan, kunnes se irtisanotaan. Tilauksen voi irtisanoa viimeistään kuukautta ennen uuden kauden alkua.

Laskutus

Finder-palvelun käyttö laskutetaan tilauksen yhteydessä vahvistettujen ehtojen mukaisesti kuukausittain.