02 Pro - tyytyväisiä asiakkaita ja lisää myyntiä verkossa ja puhelimessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

02 Pro

Mikä on 02 Pro?

02 Pro tarjoaa palveluita, jotka helpottavat arkeasi, lisäävät myyntiäsi, parantavat asiakaskokemustasi ja auttavat sinua keskittymään rauhassa ydinbisneksesi pyörittämiseen. Me vastaamme puheluihin, hankimme liidejä chatin kautta ja hoidamme tarvittaessa vaikka sosiaalisen median puolestasi. 02 Pro on ISO 9001 laatusertifioitu.

Et maksa turhasta

Meillä et maksa turhasta, vaan saat käyttöösi palvelun, jotka maksaa itsensä takaisin kasvaneena myyntinä ja tyytyväisempinä asiakkaina. Keskimäärin 49,5% käymistämme chat-keskusteluista päätyy liidiin, tarjouspyyntöön, tilaukseen tai varaukseen.

Kasvata myyntiä ja paranna asiakastyytyväisyyttä

Hoidamme päivittäin noin 30 000 myynti- ja asiakaspalvelukontaktia ja keskitymme tuottamiemme liidien ja tarjouspyyntöjen laatuun. Juuri laadulla olemmekin nousseet Suomen suurimmaksi ja luotetuimmaksi chat-palveluntarjoajaksi. Laatumme perustuu vuosien kokemukseen, sekä jatkuvaan kehitykseen ja chat-myyjiemme korkeatasoiseen koulutukseen. 02 Pro onkin ISO 9000 Laadunhallinta -sertifioitu.

Vastauksia nopeasti

Asiakkaasi saa vastauksen puheluunsa keskimäärin alle 5 sekunnissa ja chatin kautta nappaamamme liidi on lähetetty myyntitiimisi alle minuutissa.

Vapauta aikaa muuhun käyttöön

Välitämme kerätyt liidit sinulle toiveesi mukaan joko sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Lisäksi kaikki yhteydenotot ja chat-keskusteluista tehdyt yhteenvedot kirjataan Oma Fonecta -palveluun.

Ladataan...

Lue myös aiheista:

Avaimet käteen –kotisivut »
Räätälöidyt kotisivut »
Google Hakusanamainonta »