Hae toimialalla: Asunnot Hämeenlinna
Asiantuntevaa ja luotettavaa asuntokauppaa, huoneistojen vuokrausta ja isännöintipalvelua

Tarjoamme asiakkaillemme yksityisen yrityksen joustavan ja henkilökohtaisen palvelun yhdistettynä suuren valtakunnallisen organisaation asiantuntemukseen, myyntivoimaan ja luotettavuuteen. Toimialueemme on Kanta-Häme sekä Päijät-Hämeen ja Lammin lähialueet. Kauttamme saat täyden palvelun olet sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

Asiantuntemuksemme avulla hoituvat myös kaikki asunto- tai kiinteistöratkaisut, oikeat hinta-arviot, arviokirjat perunkirjoitukseen, ositukseen sekä vakuus- tai tasearviointiin, sijoituskohteiden vuokraukset, tonttijaot ja niiden suunnittelu, ym. asuntoasiat. Helpoin tapa tehdä kiinteistökauppaa. Ammattitaitomme avulla se sujuu nopeasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä!

Asunnon myynti

Olitpa myymässä asuntoa tai vasta suunnittelemassa asunnon vaihtoa ota yhteyttä. Vuosien kokemuksella ja yksilöllisellä palvelulla löydämme yhdessä parhaat ratkaisut vastaamaan Sinun tarpeitasi.

Asunnon osto

Tunnemme markkinat, lait sekä tekniikan. Siksi osaamme auttaa sinut yksilöllisesti sisälle uuteen kotiisi. Jos et löydä haluamaasi kohteistamme, ota yhteyttä ja kerro minkälaista olet etsimässä.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla