Maksuttomat testit

Maksuttomat testit

Kysymmepä vaan, onko hauskempaa ja helpompaa tapaa kuin nämä testit kartoittaa äärimmäisen hyödyllisiä juttuja yrityksestäsi - kuten yrityksesi digimarkkinoinnin tilaa, verkkonäkyvyyttä tai vaikka metsästää parhaita hakusanoja? Me emme heti keksi ainakaan. Ah olisipa yritys, joiden nimissä tehdä näitä testejä! Onneksi sinulla on ainakin yksi - lähde siis testien maailmaan.

 

Testimme ovat nopeita, helppoja ja maksuttomia, mutta kertovat tärkeää tietoa yrityksesi tilasta verkossa. Esimerkiksi miten yrityksesi tiedot löytyvät verkon eri kanavista, mitkä ovat toimialasi tärkeimmät hakusanat ja miten hyvin kotisivusi vastaavat hakukoneiden vaatimuksia.

 

Joskus on niin, että tällaiset asiat eivät ole edes pälkähtäneet mieleen. Testit antavatkin osviittaa siihen, onko löydettävyys kunnossa, vai oletko hautautunut internetin syövereihin, mistä sinua ei löydä Google eikä asiakas - eli kannattaisiko asioille tehdä jotain.

 

Voit siis tulosten perusteella kehittää yrityksesi verkkonäkyvyyttä entistä paremmaksi! Miten? Meillä on siihen monia ideoita.

Selvitä miten yrityksesi tiedot näkyvät eri verkkopalveluissa.

Siirry testiin

Testaa miten hyvin yrityksesi sivut vastaavat hakukoneiden vaatimuksia.

Siirry testiin

Miten yrityksesi sijoittuu hakutuloksissa kilpailijoihisi verrattuna? Selvitä nyt!

Siirry testiin

Testaa kuinka paljon uudet kotisivut maksaisivat sinulle kätevän laskurimme kautta.

Siirry kotisivulaskuriin

Tiedätkö millä hakusanoilla asiakkaat etsitävät tuotteitasi ja palveluitasi?

Siirry testiin

Montako uutta asiakasta yrityksesi sai tänään? Jaossa oli 30 000.

Siirry testiin