Rekry

Fonecta työnantajana

Yksi talo, monta mahdollisuutta

Haluamme, että työntekijät viihtyvät Fonectalla. Siksi ihmisiin panostetaan. Erilaiset koulutusohjelmat, henkilökunnan yhteiset tapahtumat sekä mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen toivat Fonectalle Great Place to Work -tunnustuksen vuonna 2018.

Kaiken tekemämme taustalla vaikuttavat fonectalaiset arvot: asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus. Fonectalaisten yhdessä määrittämät arvot ohjaavat päivittäistä toimintaamme sekä näkyvät käytännön tekemisessä niin sisäisesti, kuin asiakkaidemme suuntaan.

Vieraile urasivustollamme osoitteessa tyopaikat.fonecta.fi.

3 HYVÄÄ SYYTÄ TULLA TÖIHIN FONECTALLE

INSPIROIVA TYÖYHTEISÖ

Tiimeissä on hyvä meininki, huumoria riittää ja monesti tiimiläiset tapaavat toisiaan myös työajan ulkopuolella. Meillä esimiehemme saavat jatkuvasti huippuarviota tiimeiltään ja lähiesimiestyöhön meillä myös panostetaan. Tiiviit tiimit tekevät yhdessä töitä yhteisen päämäärän eteen.


tekemisen meininki

Fonectalla pääset tekemään merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa työtehtävissä ja kehittämään yritysten liiketoimintaa markkinoinnin ja myynnin keinoin. Asiakkaidemme onnistuminen on meidän tärkein tavoitteemme, jonka eteen teemme töitä päivittäin.


kehitytään yhdessä

Meillä pääset johtamaan oman osaamisesi kehittämistä monipuolisesti modernien työkalujen avulla. Voit edistää työtehtävässä vaadittavaa ammattitaitoasi juuri omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Tarjoamme luonnollisesti myös kattavat perehdytyskoulutukset osana urasi menestystarinaa.

 

Täältä voit tutustua Fonectan yrityksille tarjoamiin palveluihin.

"Nautin suuresti, kun saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja pääsen auttamaan yrityksiä."

Jonna Nenonen, Account Manager, Turku

Työntekijämme kertovat

 • Miten asiakas kohdataan etätoimistolta
  19.03.2020
  Asiakkaan kohtaaminen asiakkaan ehdoilla – mutta etänä

  Asiakkaan kohtaamisessa tärkeintä on kohdata hänet siinä kanavassa, jonka asiakas itse valitsee. On tärkeää tunnistaa ja ymmärtää, onko asiakkaan suosima kanava yrityksen verkkosivujen chat, joku monista sosiaalisen median kanavista, sähköposti vai kenties perinteisempi puhelinsoitto. Yritykset, jotka pakottavat asiakkaat yrityksen valitsemiin kanaviin, saattavat luoda huomaamattaan huonon asiakaskokemuksen.

  Lue lisää
 • Oskari opiskelee ja tekee samalla menestyksekkäästi myyntityötä Fonectalla
  31.01.2020
  Puhelin on tehokas työväline myynnissä

  Fonectalainen Oskari tietää jo, miltä kaupan tekemisen jälkeinen onnistuminen tuntuu, vaikka hän aloitti uudessa työssään B2B-myynnin parissa Fonectalla vasta muutamia viikkoja sitten.

  Lue lisää
 • Virtuaalitiimissä teet töitä kokonaan etänä
  08.01.2020
  Millaista on työskennellä kokonaan etänä - virtuaalisesti?

  Etätyö on osa nykyisen työelämän arkea, mutta voiko etätyö täysin korvata perinteisen toimistotyön? Fonectan huhtikuusta 2019 asti toiminut ”virtuaalitiimi” todistaa, että moderni työskentely sujuu yhtä hyvin toimistolla kuin kotoakin käsin.

  Lue lisää