Hae toimialalla: Yrityspalvelut Turku

Turku Science Park Oy

Joukahaisenkatu 3-5 A, 4. krs, 20520 TURKU Teknologiakeskus Y-tunnus: 2322323-1
Turun seudun yrityspalvelut löydät meiltä!

Turku Science Park Oy:n tehtävä nivoutuu yritysten hyvinvointiin. Innovatiiviset, menestyvät ja työllistävät yritykset ovat Turun talousalueen menestyksen moottori, sillä ilman osaamista, työpaikkoja ja voittoa tuottavia yrityksiä ei ole muutakaan hyvinvointia.

Palvelumme kattaa yritystoiminnan koko elinkaaren alkaen yritysidean testaamisesta ja yrityksen perustamisesta jatkuen aina kansainvälistymiseen ja kansainvälisen liiketoiminnan laajentamiseen.

Turun kaupungin omistamana elinkeinopoliittisena yhtiönä Turku Science Park Oy toimii strategisena kumppanina yliopistoille, korkeakouluille sekä niin käynnistyville kuin jo toimiville, kasvuhakuisille yrityksille. Palvelemme kaikkia toimialoja, mutta painopistealojamme ovat bioteknologia (BioTurku® - life science), tieto- ja viestintäteknologia (ict), kemia- ja cleantech, tulevaisuuden teknologiat (valmistava teollisuus, meriteollisuus) sekä elämysteollisuus (pelit, elokuvat).

Turku Science Park Oy on riippumaton ja puolueeton asiantuntijayritys, joka on edistänyt korkeaan osaamiseen perustuvaa pk-yritysten liiketoimintaa yli neljännesvuosisadan ajan. Palvelumme ovat asiakkaalle pääsääntöisesti maksuttomia.

SparkUp

Uudenlainen yrityskehitysympäristö SparkUp vauhdittaa Turun ja Turku Science Parkin alueen startup-toimintaa ja edistää alueella syntyvien innovaatioiden kaupallistamista. Se keskittyy uusien liikeideoiden ja startup-yritysten synnyttämiseen ja niiden toimintaedellytysten, kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseen.

Turku Science Park Oy:n aloittavan yrityksen palvelut muodostavat osan uuden yhteisön tarjoamasta palvelukokonaisuudesta. Monipuolinen palvelukokonaisuus auttaa tuotekehitykseen, strategiaan, markkinoinnin ja myynnin käynnistämiseen, rahoitukseen ja henkilöresurssien vahvistamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Yrityspalvelupiste Potkuri

Yrityspalvelupiste Potkuri tarjoaa palveluja yritystoimintaa aloittaessasi. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjäksi ryhtymistä ja auttaa saavuttamaan kannattava liiketoiminta mahdollisimman pian yrityksen perustamisen jälkeen. Potkurin Startti-info on hyvä keino päästä alkuun. Sieltä saat kaiken oleellisen tiedon yrittäjäksi ryhtymisestä. Suosittelemme osallistumista infoon ennen ajan varaamista henkilökohtaiseen tapaamiseen Potkurin yritysneuvojan kanssa. Startti-infot pidetään Potkurin tiloissa ICT Cityn katutasossa (Joukahaisenkatu 3-5, A-porras, Turku). Tulevien infojen ajankohdat löydät kotisivuiltamme. Tilaisuus kestää noin tunnin eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Smart Chemistry Park

Smart Chemistry Park on Turku Science Park Oy:n johdolla toimiva uudenlainen kemian- ja cleantech-aloja palveleva yrityspuisto Raisiossa. Toiminnan myötä alan toimijoilla on entistä paremmat mahdollisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen ja kansainvälistymiseen. Tällä hetkellä Raisio Oyj:n teollisuusalueella sijaitsevissa tiloissa on sijoittuneena kymmenen pk-yritystä. Smart Chemistry Park on malliesimerkki korkeakoulujen, tutkimusyhteisöjen ja yritysten yhteisestä, tulevaisuuden kiertotalousyhteiskuntaa palvelevasta innovaatioalustasta. Smart Chemistry Park tekee tiivistä yhteistyötä myös SparkUp-yhteisön kanssa.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Lisäyhteystiedot

Palvelut
Henkilöstö
Juha Achrén , Erityisasiantuntija, aloittavat yritykset
Satu Alapiha , Erityisasiantuntija, kansainvälistäminen
Linda Fröberg-Niemi , FT, liiketoiminnan kehityspäällikkö, kemia- ja cleantech -alat
Reeta Huhtinen , FT, erityisasiantuntija, kemia- ja cleantech -alat
Timo Huttunen , Erityisasiantuntija, kansainvälistäminen
Tero Karhi , Erityisasiantuntija, kansainvälistäminen
Tero Keva , Erityisasiantuntija, korkeakouluyhteistyö
Mari Kivinen , Erityisasiantuntija, kansainvälistäminen
Lotta Kujanpää , Erityisasiantuntija, korkeakouluyhteistyö
Marko Latokartano , Erityisasiantuntija, avoimet innovaatioalustat
Liisa Laurikko , Erityisasiantuntija, prosessi- ja materiaaliteknologia
Erik Lehtonen , Johtaja, Aloittavan yrityksen palvelut
Peter Lostedt , Yritysneuvoja, projektipäällikkö
Olli Mankonen , Erityisasiantuntija, kansainvälistäminen
Lotta Mujo , Projektipäällikkö, yritysyhteistyö
Tom Palenius , Erityisasiantuntija, aloittavat yritykset
Tero Piispanen , Johtaja, kansainvälistämispalvelut ja BioTurku®
Jaana Putta , Assistentti, hallinto ja henkilöstö
Teija Raninen , Kehittämispäällikkö, elokuvakomissaari