Hae toimialalla: Toimistopalvelut Oulu

Oulun Kongressitekniikka Oy

Hiltusentie 28, 90620 OULU AV-välineet, AV-palvelut Y-tunnus: 1537157-6

Tietoa meistä

Oulun Kongressitekniikka on kokoustekniikan erikoisyritys

Tarjoamme kaikki kokoustekniikan ratkaisut tapahtumiin, kokouksiin ja sinne, missä haluat näkyä ja saada äänesi kuuluviin. Meidän kauttamme saat myös tulkkausjärjestelmät ja kokouslaitteistopalvelut. Olipa tarpeesi yhden puhujan vahvistaminen tai suuret tapahtumat, löydämme juuri Sinun tarpeesi täyttävän ratkaisun.

Tutustu ja ota yhteyttä!

Kongressitekniikka

Oulun Kongressitekniikka on kokoustekniikan ammattilainen. Luotettava laitteisto takaa kokouksen häiriöttömän kulun ja voit keskittyä käsiteltäviin asioihin. Satojen toteutettujen konferenssien kokemuksella toimitamme siistin ja varman tekniikkaratkaisun räätälöitynä juuri Sinun tapahtumaasi. Kauttamme saat tulkkausjärjestelmät, videoprojektorit, siirrettävät valkokankaat, tietokoneet, kaiken mitä kokoustekniikan toteuttamiseen tarvitset.

Tapahtumatekniikka

Kun haluat tapahtumaasi tekijän!

Ääni on erikoisalamme. Toteutamme äänet jokaiseen tapahtumaan aina yritysjuhlista, festivaaleista konsertteihin jokaiseen tyyliin ja tilaan. Käyttämämme laitteet ovat korkealaatuisia ammattitason laitteita, kuten d&b audiotechnik, Soundcraft, Yamaha, Shure, Neumann ja monia muita. Meillä on myös merkittävä kokemus konsertti- ja valaistustoteutuksista. Valokalustoamme on mm. ETC, Arri, Robe, Martin ym. Voimme tehdä myös virtuaalisesti valaistussuunnitelman etukäteen tarvittaessa. Toteutamme projisoinnit tapahtumaasi, niin suuret kuin pienetkin viimeisimmällä tekniikalla.

Tapahtumasuunnittelu

Käytössämme on Wysiwyg-valosuunnitteluohjelma, millä voimme mallintaa asiakkaille, miltä tilaisuus tai messuosasto tulee näyttämään.

Vuokraus

Luotettava laitteisto takaa kokouksen häiriöttömän kulun. Toimitamme siistin ja varman tekniikkaratkaisun räätälöitynä juuri Sinun tapahtumaasi. Kauttamme saat tulkkausjärjestelmät, videoprojektorit, siirrettävät valkokankaat, tietokoneet, kaiken mitä kokoustekniikan toteuttamiseen tarvitset.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Tuotemerkit

d&b audiotechnik, Soundcraft, Yamaha, Shure, Neumann